неділя, 31 березня 2019 01:35

Як одяг може розсекретити характер
8

Гардероб кожної людини є відображенням її почуттів і думок. Одяг, якому ви віддаєте перевагу, несе досить важливу інформацію про вас - якою ви є людиною, ваш приблизний рівень освіти, ваш соціальний статус і дохід, і навіть рівень вашої самооцінки.

Як дізнатися характер чоловіка по стилю одягу

  Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com

На відміну від жінок, чоловіки досить чітко, без напівтонів і натяків, підходять до одягу. Що, з одного боку, спрощує "діагностику", а з іншого - ускладнює, тому що розпізнати нюанси виявляється нелегко. Строгий костюм, за ідеєю, вказує на любов до класики, однак якщо це "робочий", вимушений стиль, то характер чоловіка в такому випадку визначити складно. Однак є маячки, які більш-менш точно дозволять поставити "діагноз". Любителі темних кольорів - чорного, темно-синього, сірого - не прагнуть розповісти світові про себе. Відповідно, любителі всього яскравого відкриті світу, готові спілкуватися і в цілому скоріше оптимісти.

Об'ємність речей. Просторі сорочки, штани, піджаки, светри говорять про вільні погляди на те, що відбувається, про легкість. Чоловіки-прихильники вільного крою розслаблені, навіть занадто: не виключено, що в стосунках вони необов'язкові. Хоча можливо, такі люди під просторим фасоном приховують невпевненість. Ті, хто вибирає для себе одяг, що підкреслює фігуру, зібрані, упевнені, але іноді не зовсім адекватно оцінюють себе.

Якщо чоловік схильний в одязі до багатошаровості - коли під плащем є піджак, джемпер і сорочка, - це багатогранність, поєднання різних темпераментів і навіть взаємовиключних рис.

Між іншим, надмірна акуратність, занадто ретельний вибір і формування гардероба можуть маскувати великі проблеми з самооцінкою і невпевненість в собі. Той, хто сильно сфокусований на зовнішності, сигналізує навколишнього світу - зі мною все гаразд. На ділі ж це спосіб переконати в першу чергу себе, що все добре.

Характер чоловіка

  Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com

Характер чоловіка за одягом читається і в рівному відношенні до зовнішнього вигляду. Просто і зі смаком, без фіксації на актуальних трендах, що швидко змінюються - ось ознаки норми, душевного балансу, спокійної і незалежної вдачі.

На відміну від жінок, чоловіки не "оснащують" себе великою кількістю деталей в зовнішньому вигляді. Якщо жінки використовують прикраси за прямим призначенням, то чоловіки ж підкреслюють себе коханого. А за тим повністю себе видають. Персні, запонки, ланцюжки - свідоцтво власної важливості і одночасно сигнал про невдоволення своїм життям, як би це не було далеко заховано.

Найінформативніша частина чоловічого гардеробу - взуття. Вважається, що чоловік, навіть не здогадуючись, міцно пов'язує взуття і сексуальний потенціал.

Черевики з тупим носом вибирають ті, хто не одержимий перемогами в ліжку і цілком упевнений в собі. Гостроносе взуття видає любителя любовних пригод. Черевики з красивостями - ознака чоловіки-естета, занадто сфокусованого на формі, що часто шкодить змістові. Тобто з одного боку - гарно говоримо, але неспроможні гідно поводитись в складних, кризових ситуаціях.

Нечищене взуття. Чоловік парує у хмарах і думає або про себе, або про свою справу. Але ніяк не про жінок.

  Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com

Також про жінок (і про людей взагалі, за винятком однієї людини - себе) рідко думають чоловіки, які вибирають яскравий і екстрамодний стиль. Їх дуже цікавить власна персона, і тому не варто дивуватися, коли такі представники сильної статі скаржаться - ніяк не можу зустріти ту саму єдину. Причина проста: її, цієї єдиної, швидше за все, не існує в природі, тому що так полюбити його, як він любить себе сам, ніхто не в силах. І навпаки, чоловіки, які вважають за краще старе новому, не розлучаються з древніми потертими джинсами, кожен день влазять в одні і ті ж черевики, уважно ставляться до всього і усіх. Ці чоловіки довго пристосовуються до змін, але в підсумку вгризаються в це нове так, що потім ні за що не розлучаться. Це стосується і одягу, і відносин, і всього іншого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що потрібно одягати, щоб виглядати гарно

Про що говорить стиль одягу

  Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com

Класичний стиль одягу: людина досить скептична і не схильна витрачати себе через дрібниці. Всі свої сили спрямовує на важливі практичні справи, прагне до всього надійного, грунтовного і правильного. Їй притаманне вміння спілкуватися з людьми, з якими вона вважає за краще триматися на офіційній відстані, вважаючи безглуздою тратою сил відверте з'ясування стосунків.

Урочистий стиль одягу: людина, як правило, використовує свої улюблені чорний і білий кольори одночасно. Чорний колір виражає внутрішню напругу, неврівноваженість і деяку частку негативізму, а білий - боязкість, відірваність від реальності і життя. У неї завищені претензії. А коли відбувається крах її ілюзорного світу, це стає трагедією і крахом усього життя, що часто виражається в домінуванні в одязі чорно-червоного кольору.

Спортивний стиль одягу: людина, як правило, активна, енергійна і завзята. Вона вважає, що одяг не повинен сковувати рухів і повинна бути зручною. Людина ніби постійно перебуває в режимі готовності до старту, щоб інший, більш спритний суперник, не зайняв почесне призове місце.

  Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com

Джинсовий стиль одягу: людина любить поєднувати в своєму стилі комфорт звичних старих речей і новітні напрямки моди. Вона не хоче втрачати зв'язок з добре знайомим, але одночасно їй подобається все нове і оригінальне. І основою стилю такого любителя джинсів є суперечливість.

Сексуальний стиль одягу: людина, як правило, мріє виділитися з натовпу і бути, нарешті поміченою. Манера носити зухвалий одяг підходить і для людей, які шукають собі сексуального партнера. Однак ті, хто одягається так постійно, як правило, сексуально і емоційно неблагополучні і намагаються якось компенсувати свою неповноцінність.

Яскравий стиль одягу: людина, як правило, страждає від невпевненості в собі. Вона гостро потребує уваги, що нерідко пояснюється низькою самооцінкою.

Похмурий стиль одягу: людина, яка віддає перевагу сумним забарвленням і консервативному крою, зазвичай не любить створювати проблем. Вона буває боязкою і сором'язливою, а також намагається одягатися скромно, щоб ніхто не звертав на неї уваги.

Одяг, підібраний зі смаком: людина, яка одягається охайно, красиво, зі смаком і до місця, показує, що готова до співпраці і контакту. Вона поважає інших і враховує обстановку в якій знаходиться.

  Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com

Також важливо і те, якого крою ваш одяг і як він на вас лежить. Якщо вас приваблює вільний крій, значить, ви соромитеся себе, і намагаєтеся щось приховати. Перш за все, приховуєте свою індивідуальність.

Люди, які носять одяг на розмір або два більше, хочуть себе заспокоїти тим, що вони не повні. Вони бояться подивитися правді в очі і почути те, що зайва вага все-таки присутня.

Якщо ви постійно носите старі або ті самі речі, до яких прикипіли, це характеризує вас, як консервативну людину, яка важко розлучається зі своїми звичками і переконаннями.

Якщо шия щільно прикрита - светром, хусткою, стоячим комірцем, косинкою, краваткою - ви напевно щось приховуєте. Шия є центром перетину енергій правди і самовираження. Якщо вам складно бути щирими і відкрито висловлювати свої почуття, значить, вам складно відчувати любов до оточуючих, робити їм компліменти, помічати їх красу.

Зараз ви читаєте новину «Як одяг може розсекретити характер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути