понеділок, 29 квітня 2019 01:36

11 пар взуття, які ніколи не виходять з моди
11

Тенденції змінюються щосезону, але що робити з модним взуттям, яке вже через півроку перестає бути трендовим? Добре б мати в запасі взуттєвий набір, що пасуватиме до всього, який завжди виручить в ситуації "нічого надіти". Тому варто купувати моделі, які завжди будуть актуальні.

Універсальне взуття має загальні характеристики, а саме: лаконічний дизайн, прості лінії, мінімальна наявність або повна відсутність фурнітури, а також переважно натуральні матеріали зовнішньої і внутрішніх частин колодки, пише marieclaire.ru.

Легке взуття

Туфлі

 

Найуніверсальною моделлю стануть туфлі-човники. Щоб заповітна пара працювала на вас максимально довго, грамотно вибирайте свої підбори і знайдіть "свою" колодку. Важливо, щоб звід стопи стикався з устілкою, тобто так, щоб взуття підходило саме для вашого підйому.

Позачасовими будуть туфлі з трохи витягнутим миском, без танкеток і платформ, на тонких або середніх підборах. А ось колір вибирайте будь-який. І пам'ятайте, підбори - це красиво, коли їх носять впевнено.

Босоніжки

 

Влітку їх можна носити на босу ногу, а в осінній сезон - із щільними колготками, гольфами і шкарпетками. Ідеальний варіант - з двома тонкими ремінцями (навколо пальців і навколо щиколотки), на підборах комфортної для вас висоти. До речі, босоніжки можуть бути виконані і в кольорі металік. І пам'ятайте: босоніжки повинні сидіти на вашій нозі як влиті, ніякого звисання п'яти, випираючих пальців або бічних частин ступні.

Еспадрільї

 

Це найкраще взуття для спекотного літа. Головною відмінною рисою цієї пари є підошва з перекрученого шнура/джуту, нашиті на щільну тканину.

Сандалі або біркенштоки

 

Ще один літній універсальний варіант взуття - сандалі. Тонка або товста підошва, вузькі або широкі ремінці - вибір за вами. Одні з найбільш зручних - це біркенштоки (сандалі на товстій підошві з ортопедичною устілкою). Якщо ж вам до душі більш цікаві моделі, зверніть увагу на сандалі-гладіатори.

Балетки

 

"Туфельки без каблука" виглядають дуже жіночно. Француженки говорять: "Балетки - це маленьке чорне плаття від взуття". Головне при виборі універсальних балеток - придбайте пару без прикрас. Трохи витягнутий і загострений мисок буде виглядати більш актуально, а класичні звірині принти додадуть пікантності вашому взуттю.

Чоловічі черевики

 

Варіанти, що прийшли з чоловічого гардероба, особливо чарівно виглядають на жіночих ногах, а головне відповідають сучасному темпу життя. Оксфорди або дербі, перфоровані чи ні - вибирати тільки вам. Головне - уникайте надмірно масивної підошви, а ось цікаві фактурні рішення вітаються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати чоловіка за його взуттям

Мокасини

 

Мокасини або туфлі для водіння - це м'яке легке взуття зі шкіри або замші без застібок або шнурків, з характерною для цього взуття підошвою з шипами і виступаючим швом на верхній частині.

Лофери

 

Ще один вид взуття, який прийшов з чоловічого гардероба. Схожі на чоловічі черевики, але без шнурівки. Мабуть, дадуть фору балеткам. Залежно від декоративних елементів і форми верху лофери поділяють на бельгійські, венеціанські, пенні, з пензликами, з пряжкою і з бахромою.

Кросівки

 

Минуло якихось 40 років, і кросівки з вулиць Гарлема перекочували на світові подіуми, а потім і в усі сучасні гардероби. Єдине зауваження: уникайте кросівок на танкетці.

Кеди

 

Основною відмінною рисою кед від кросівок або іншого спортивного взуття є підошва з вулканізованої гуми, а також верхня частина взуття, виконана найчастіше з текстилю, рідше - шкіри та інших матеріалів. Хоча б пара кед у вашому гардеробі має бути. Якщо ви сумніваєтеся яку модель обрати - низькі чи високі, віддайте перевагу низьким: вони найбільш універсальні і прикрасять будь-які щиколотки.

Сліпони

 

Якщо ви не любителька шнурків, тоді альтернативою кедо-кросівочної пари для вас стануть сліпони - легкі кеди без шнурівки з невеликими бічними гумовими вставками. Найбільш довговічними будуть моделі, верхня частина яких виконана з натуральної шкіри, а не парусини, як в класичному варіанті. Взагалі ж, цілком можна обійтися однією парою в спортивному стилі і зупинити свій вибір або на кросівках, або на кедах, або на сліпони.

"Лабутени" - це класика. Туфлі з червоною підошвою сьогодні є у багатьох модниць, а у знаменитостей без них не проходить жодний важливий захід. Крістіан Лубутен робить взуття за принципом "краса без жертв": проводячи багато часу в дитинстві за лаштунками мьюзік-холу і спостерігаючи за взуттям танцівниць, він вивчив функціонування підборів в "екстремальній ситуації", що дозволило йому в подальшому створити зручну колодку.

Саме за колодку туфлі Christian Louboutin вибирають найартистичніші та найрухливіші зірки зарубіжної естради: Ріанна, Бейонсе, Дженніфер Лопес і виконавиця шоу в стилі бурлеск Діта фон Тіз. Для одного з перфомансів Діти Крістіан створив ідеальні, за словами танцівниці, човники, інкрустовані стразами Swarovski і доповнені прозорими підборами.

Зараз ви читаєте новину «11 пар взуття, які ніколи не виходять з моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути