пʼятниця, 25 березня 2016 16:29

Відомі мами, які не соромляться годувати дітей грудьми в публічних місцях
9

Суперечки про те, чи потрібно, щоб погодувати малюка грудьми, шукати затишне містечко, подалі від сторонніх поглядів, не вщухають. Серед ньюсмейкерів чимало матусь, які впевнені - такий природний процес немає необхідності приховувати.

Ніколь Трунфіо

 

Відома австралійська модель вперше стала мамою в січні 2015 року - вона народила сина Зіона від свого нареченого музиканта і актора Гері Кларка. Через кілька місяців після народження хлопчика, його мама приступила до роботи - вона взяла участь у фотосесії для австралійського модного журналу. Звичайно, малюк брав активну участь в роботі мами, і природно, він зголоднів. Знімок, який фотограф зробив під час годування малюка виявився настільки вдалим, що редактор прийняв рішення поставити його на обкладинку журналу, чим викликав дуже неоднозначну реакцію читачів.

Наталія Водянова

 

Супермодель і філантроп, абсолютно унікальна людина з неординарною зовнішністю, Наталія Водянова багатодітна мама, причому в теперішній час вона вагітна п'ятою дитиною. Всіх своїх хлопчиків Наташа годувала грудьми. Для фото знаменитого фотографа Паоло Роверс Наташа позувала оголеною під час годування свого молодшого хлопчика Максима, який народився 2 травня 2014 року. Знімок Водянова виклала в свій Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінки, які не соромляться годувати грудьми в громадських місцях: правдиві фото

Олівія Уайлд

 

Американська актриса, зірка серіалу "Доктор Хаус" народила свого первістка в квітні 2014 року. Вже через чотири місяці Олівію запросили для інтерв'ю та фотосесії редактора глянцевого журналу про зірок, на що вона з радістю погодилася. Мова, звичайно, йшла про її новий життєвий досвід материнства, про ставлення до роботи, сина і грудне вигодовування. За час фотосесії маленький Отіс встиг зголодніти, і мама годувала його не перериваючи робочий процес: "Молочний коктейль для Отіса у мене завжди з собою. Хороший хлопчик поїв з апетитом і помочився на моє шикарне плаття. Молодець!" - Підписала знімок актриса у своєму мікроблозі.

Гвен Стефані

 

Співачка, актриса і просто шалено енергійна Гвен мама трьох хлопчиків. Вона, правда, не особливо демонструє грудне вигодовування малюків, однак і не приховує - в мережі досить фотографій співачки, яка годує молодшого малюка Апполо. У мікроблозі так само є знімок цього процесу, правда досить стриманий: "Буду годувати сина грудьми, поки це буде можливо", підписала Гвен фото.

Жизель Бюнхен

 

Бразильська супермодель Жизель Бюндхен підходить до питання годування малюка дуже відповідально і усвідомлено. В інтерв'ю вона говорила: "Мені б дуже хотілося, щоб кожна мама в світі зазнала незрівнянне ні з чим задоволення від годування грудьми". У мікроблог модель виклала фото де її готують до чергової фотосесії, а вона в цей час годує грудьми доньку Вів'єн. Дівчинка народилася в 2012 році і стала другою дитиною Бюндхен і її чоловіка футболіста Тома Бреді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як люди реагують на годуючу маму в публічному місці: відеоексперимент

Алісса Мілано

 

Актриса Алісса Мілано народила другу дитину в січні 2014 року - це була дівчинка, яку назвали Елізабелла. Мама не раз викладала в Instagram фото інтимного процесу грудного годування

Міранда Керр

 

Міранда, супермодель, одна з "ангелів" Victoria's Secret народила сина в шлюбі з актором Орландо Блумом. Міранда активний прихильник і пропогандіст грудного годування, про що не раз говорила журналістам.

Даутцен Крус

 

Ще одна відома модель, яка з перших місяців життя дитини поєднувала роботу і турботу про малюка. Нідерландська модель з'явилася на сторінках знаменитого глянцевого журналу разом з чоловіком діджеєм Саннер Джеймсом, маленькою донькою Мілленом, яка народилася в липні 2014 року і сином Філленом, якому на знімку майже п'ять років.
Звичайно, це далеко не всі відомі матусі, які є прихильниками грудного годування, але вони не посоромилися показати цей процес і це красиво!

Зараз ви читаєте новину «Відомі мами, які не соромляться годувати дітей грудьми в публічних місцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути