середа, 16 березня 2016 17:14

Як люди реагують на годуючу маму в публічному місці: відеоексперимент

 

Американець Джо Саладіно вирішив зняти на приховану камеру, як його подруга Емілі годує дитину грудьми в громадському місці, щоб зафіксувати реакцію оточуючих.

На цей експеримент Саладіно зважився після численних прохань молодих батьків. Пік обговорювань питання припав на скандал, коли телеведуча Венді Вільямс висловила відверте несхвалення на адресу актриси Аліси Мілано, яка сміливо опублікувала в Інстаграм фото себе годуючої. Тоді Вільямс сказала, що не бажає цього бачити, на що Мілано заявила, що будь зараз з нею дитина, то вона б, не вагаючись, погодувала її при всіх.

 

Розуміючи резонанс, який буде в суспільстві після цього відео, Джо з подругою пішли на сміливий крок: протягом дня його подруга Емілі годувала малюка при незнайомих людях в публічних місцях. І треба сказати, реакція людей була була різною - від відрази до повної байдужості.

Одна жінка, у якої є діти, побачивши, що Емілі годує заявила: "Ви в курсі, що є спеціальні місця для цього? Не треба робити це на публіці!". На що Емілі відповіла, що не в курсі віх цих правил, так як нещодавно народила. Жінка після такої відповіді різко пішла.

На іншій лавці був випадок, коли чоловік озвучив невдоволення тим, що відбувається. "Обов'язково робити це саме тут?". А інша жінка сказала, що Емілі потрібно піти додому і там годувати дитину

В ході експерименту лише кілька людей не стали лаяти матір.

Треба сказати, що таке відео зібрало мільйони переглядів і коментарів. Про те, що воно має велику соціальну цінність, говорять і численні відгуки.

Зараз ви читаєте новину «Як люди реагують на годуючу маму в публічному місці: відеоексперимент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути