четвер, 15 вересня 2016 20:28

Топ-10 зіркових мам, які народили після 40
10

Останнім часом практика пізніх пологів стала зустрічатися все частіше.

Ці знаменитості ризикнули народжувати після 40 і тепер безмежно щасливі зі своїми дітьми, пише uaua.info

Холлі Беррі: 41, 46

 

Знаменита актриса Холлі Беррі народила доньку Налу від свого бойфренда, манекенника Габліеля Обрі, в 41 рік. Другого малюка вона народила в шлюбі з французьким актором Олів'є Мартінесом, коли їй було 46.

Єва Мендес: 40, 42

 

Дуже довго акторку Єву Мендес вважали чайлдфрі. Але коли вона зустріла актора Райана Гослінга, все змінилося. Після трирічного роману у Мендес і Гослінга народилася дочка Есмеральда. Тоді актрисі було 40 років. Другу дочку вона народила кілька місяців назад, в 42 роки.

Кім Бейсінгер, 40

 

Другий шлюб Кім Бейсінгер з актором Алек Болдуіном, коли їй було 40, подарував їй доньку Айленд. Щоправда, шлюб не витримав випробування безсонними ночами і вони розлучилися.

Ніколь Кідман, 40

 

Проблеми зі здоров'ям дуже довго не дозволяли Ніколь Кідман мати дітей. Першу біологічну дитину, доньку Сандей Роуз, Ніколь народила в 40 років. До цього вона усиновила доньку Ізабеллу і сина Коннора. Через 2 роки завдяки послугам сурогатної матері у акторки з'явилася дочка Фейт Маргарет.

Сьюзан Сарандон, 39, 42, 25

 

Сьюзан Сарандон народила дочку в 39 років і двох синів - в 42 роки і в 45 років. У першому шлюбі вона 12 років не могла завагітніти. Лікарі ставили діагноз "безпліддя".

Сальма Хайек, 41

 

Сальма Хайек в юності зустрічалася з найпопулярнішими акторами і займалася тільки кар'єрою. Тільки після 40 вона зважилася народити першу дитину. Доньку Валентину Сальма народила в 41 рік від мільярдера Франсуа Анрі Піно. Після цього вони розлучилися, а за кілька місяців помирилися і зіграли весілля.

Моніка Беллуччі, 39 і 45

 

У 39 років від Венсана Касселя акторка і модель Моніка Беллуччі народила доньку Діву, а в 45 – ще одну дівчинку Леоні. Пара більше не разом, але вони разом виховують чарівних дітей.

Меріл Стріп, 42

 

Легендарна акторка Меріл Стріп виховує чотирьох доньок. Четверту, Луїзу Джейкобсон Гаммер, жінка народила в 1991 році, коли їй було 42.

Мерайя Кері, 41

 

У квітні 2011 року 41-річна Мерайя Кері народила близнюків Мороккана і Монро. Співачка робила процедуру ЕКЗ. Вагітність протікала важко. Після народження малюків співачка заявила, що більше не планує мати дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологи назвали 4 переваги пізнього батьківства

Селін Діон, 42

 

Після численних спроб завагітніти за допомогою ЕКЗ і невдалої спроби виносити дитину, Селін Діон все ж народила двох чарівних близнюків - Едді і Нельсона.

Нагадаємо, мати 14-ти дітей шкодує, що була порнозіркою

Зараз ви читаєте новину «Топ-10 зіркових мам, які народили після 40». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути