вівторок, 13 вересня 2016 21:10

Мати 14-ти дітей шкодує, що була порнозіркою
14

Наталі Сулеман, раніше відома як Надя "Восьмимама", розповіла у відвертому інтерв'ю про те, як їй соромно, що в минулому вона вела принизливий і експлуататорський спосіб життя

 

Жінка, яка народила в 2009 році вісьмох дітей, знімалася в порнофільмах і працювала стриптизеркою, аби хоч якось звести кінці з кінцями. Вона зізналася в тому, що підсіла на антидепресанти, щоб заглушити почуття сорому від своєї роботи, але тепер це в минулому, пише dailymail

 

Наталі пройшла через кілька пластичних операцій: збільшила груди після того, як їй довелося годувати молоком трьох дітей, і зробила ліпосакцію після народження восьмернят.

 

"Оперативне втручання не торкнулося мого обличчя, але в 2008 році я збільшила губи, і це виглядало жахливо. Мені було соромно і ніяково", - згадує багатодітна мати.

 

У Наталі вже було шестеро дітей на той момент, коли вона звернулася в клініку з бажанням пройти через ЕКЗ. Вона хотіла народити лише одну дитину, але лікарі приживили їй 12 ембріонів, посилаючись на те, що вони, швидше за все, не виживуть. Ця ситуація призвела до того, що Наталі народила восьмернят. Жінка виступає проти абортів, їй подобається народжувати дітей. Крім ненависті і відрази з боку критиків, їй довелося зіткнутися і з особистими трагедіями. У 2014 році мати Наталі померла у неї на руках від раку яєчників, а роком пізніше її батька паралізувало після серйозної аварії.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американка тричі поспіль народжувала в один день

Наталі знімалася в порнофільмах, танцювала в стриптиз-клубі і в підсумку ще й підсіла на психотропні препарати, щоб заглушити почуття сорому від того, чим їй доводиться займатися.

 

Наталі вже 15 років не заміжня і поки не збирається ні з ким будувати відносини. Вона хоче сконцентруватися на вихованні дітей.

 

"Я краще буду бездомною з моїми 14 дітьми, ніж дозволю комусь зі своїх дівчаток піти по тій кривій доріжці, якою сама пройшла", - розповіла Наталі.

 

"Поворотним моментом для мене став випадок, коли я повернулася додому після фотосесії в бікіні і побачила свою доньку, що хизується по дому в платті і на шпильках", - згадує Наталі.

 

Після народження дітей Наталі відновлюється до сих пір: у неї постійні болі, а лікарі навіть дивуються, як вона може говорити.

 
 

Всі діти Наталі дотримуються вегетаріанської дієти. Вони не харчуються фастфудом і регулярно беруть участь в п'ятикілометрових забігах, організованих з метою залучення уваги громадськості до проблеми аутизму.

 

Останні три з половиною роки Наталі працює консультантом. "Чомусь багато людей думають, що я якась утриманка. Так, держава допомагає нам, ми отримуємо талони на харчування, але я не сиджу склавши руки", - говорить Наталі.

 

"Шлюб? Я одружена з своєю сім'єю. У мене немає можливості відволікатися від своїх дітей і приділяти увагу якогось черговому пройдисвітові", - заявила Наталі. Зараз вона сфокусована на своєму майбутньому: дівчина хоче досягти такого рівня життя, коли зможе дозволити собі повністю відмовитися від отримання соціальних допомог. До того ж Наталі зізналася, що у її сім'ї ніколи не було можливості відправитися у відпустку і це - ще одна мета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найменша дитина в світі при народженні важила 226 грамів

"Ніхто не ненавидить Восьмимаму більше, ніж я сама. Той спосіб життя, який я вела, був жахливий. Тепер все по-іншому", - розповіла Наталі.

 

Нагадаємо, п'ятірня з Одеси вразила зворушливою фотосесією

Зараз ви читаєте новину «Мати 14-ти дітей шкодує, що була порнозіркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути