понеділок, 12 вересня 2016 16:11

Американка тричі поспіль народжувала в один день

Два роки тому, 1 вересня 2014 року, в родині Стівенсонів на світ з'явився перший син - Аксель Лі. Рівно за рік 1 вересня 2015-го, народилася його сестра Томмі Лі. Минув ще один рік. 1 вересня 2016- го у Лори і Сета Стівенсонів народився третій син - Генрі Лі.

Про це пише Ivona

 

"Ми просто у нестямі від радості і хвилювання. У нас народився прекрасний, здоровий хлопчик, і ми досі не можемо повірити, що це знову сталося 1 вересня", - розповіла щаслива мама.

Подружжя пояснило, що вони такого не планували, і те, що трапилося в їхній родині - випадковість, в яку складно повірити.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу шокували суворі ретро фото дітей

"Кожен раз, коли ми намагаємося відсвяткувати день народження первістка (а потім і його сестри) я опиняюся в лікарні. Наступного року я сподіваюся потрапити на день народження своїх дітей. Ми замовимо для них один великий торт, а може кожному свій - вирішимо це питання за рік", - додала Лора.

Нагадаємо, перед тим, як поїхати на вихідні, мати шістьох дітей написала лист своєму чоловікові, Послання більше схоже на інструкцію з виживання в екстремальних умовах, ніж на поради по догляду за малюками

Зараз ви читаєте новину «Американка тричі поспіль народжувала в один день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути