субота, 10 вересня 2016 16:52

Як вижити чоловікові, який залишився на вихідні з дітьми: лист матері шістьох малюків
6

Лист, який залишила своєму чоловікові Меган Маза Озер, їдучи на вихідні і залишаючи шістьох дітей з батьком, більше схожий на інструкцію з виживання в екстремальних умовах, ніж на поради по догляду за малюками.

Не дивно, що це послання стало свого роду гімном жіночому терпінню і мультифункціональності, пише uaua.info

 

Дорогий чоловік,

Я пишу все це з любові до тебе, а не зі страху. Я, звичайно, хотіла пройтися з тобою по основних моментах, аби ти не розгубився на цих вихідних тут один, з малечею. Ніч, день, час сніданку і обіду можна легко сплутати з пеклом, куди сатана заїхав на маленькій поні.

 

Тож почнемо.

Після приходу додому з роботи все буде здаватися цілком нормальним. Всі будуть стрибати, обніматися і в цілому радіти твоїй появі. Але це ненадовго.

Незабаром настане темна хвилина, і всі почнуть сперечатися і сваритися один з одним з приводу і без нього, Квін і Пенні – головні витівниці. Швидше за все, Квін буде дратувати те, що Пенні знову одягла сукню Ельзи, а Пенні, що Квін називає її не інакше, як Анна. Пізніше Пенні почне війну зі сном, але це вже зовсім інша історія.

 

Вечеря буде жахливою. Бейлі буде нити, що хоче піцу, а Харпер - хот-дог. Квін почне плакати, як тільки ти вимовиш слово хот-дог, і почне благати про макарони з сиром (головне, щоб це були фіолетові макарони, не білі, руді, а саме фіолетові).

Очевидно, що фіолетових у нас в запасі не опиниться, і вона попросить тост. Ти вже почнеш робити макарони з сиром для Пенні, але вона почує, як сестра просить тост і теж захоче тост. Ти просто викинеш макарони, бо у Бейлі 5 років тому були проблеми зі шлунком через рудий вид макаронів, а ось Харпер подобаються білі.

 

Але про Харпер ти скоро забудеш взагалі, бо її подруга Лілі "несподівано" заскочить до вас, і вони разом підуть кататися на бордах. На вечерю у всіх буде вівсянка, а Лілі зайде за пластиром.

Спочатку буде тихо. Дуже тихо. І тоді ти зрозумієш, що малюки поснули. ЦЬОГО НЕ МОЖНА ДОПУСТИТИ. Сну у них потім не буде ні в одному оці десь до 1.30 ночі. Підйом у тебе в п'ять, вирішувати тобі.

Йдемо далі.

Лілі все ще у вас. Ти, певно, задумаєшся, чи є у неї взагалі якісь батьки. Тут наші думки сходяться - я їх ще ніколи не бачила.

Сон.

Ну щасти.

Навіть не намагайся надіти на Пенні щось, крім нічної сорочки. Якщо ти не можеш її знайти, УДАЧІ в пошуках. І тільки спробуй її відшукати!

Пенні, звичайно, попросить сорочку з Мінні Маус, але як тільки ти її одягнеш, почне кричати, бо рукава ДІЙСНО занадто тугі. Знайди сорочку з Ельзою. Швидше за все, вона жахливо брудна, але неважливо – мала теж не дуже чиста. Я вже й не пам'ятаю, коли вони з милом знаходилися в межах однієї кімнати.

 

Пенні залиш з собою на дивані. Бог тобі рятівник, якщо вона засне десь в іншому місці. З Квін, Харпер і Бейлі проблем не буде. Але. Пройде кілька хвилин. І тут вони зрозуміють, що їх дрібні роти висохли, як кущі в Сахарі, тому КОЖНІ п'ять хвилин по одному будуть спускатися до тебе за водичкою. НІКОМУ не давай рожеву чашку з Ельзою - вона тільки для Квін. Якщо вона таке побачить, шукай її розум в тій же самій Сахарі, де інші шукали воду.

Ти вирішиш, що треба б забрати Пенні з собою в спальню. ХАХАХАХАХАХАХ! Якщо ти такий сміливий, можеш тоді і зі слоном поспати, в обнімку. Примітка: слон на тобі.

Просто доклади зусиль і вклади її у ліжечко. Дай їй ipad, це врятує. Обіцяю. Просто вимкни звук і зменш яскравість. До речі про яскравість - включи світлорозсіювач. Заповни цю погань краплями миру, спокою, лаванди і антистресу. Якщо вона весь день носила костюм какашки і заважала тобі жити, додай ще пару крапель лаванди.

 

Світло має бути фіолетовим. Господи Ісусе, запам'ятай це - ФІОЛЕТОВИЙ. Якщо ти раптом поставиш підсвічування на синій колір, рятуйся - перед тобою монстр з палаючою сітківкою.

Так, не забудь про її чашку. Краще не ризикувати. Вона трошки поп'є і попросить забрати, потім поставити на її тумбочку, потім забрати, потім поставити, забрати. А потім, о третій годині ночі ти прокинешся від дикого дитячого вереску, що хтось вкрав її чашку.

І не забудь про вентилятор. Ця пані потіє, як працівниця громадського харчування з відхиленням від норми в 100 кг.

Сніданок. Ха-ха! Також веселий, як і вечеря, а то й гірше. Тобі знадобиться кави, багато КАВИ. Пенні захоче вівсянку або тост, АЛЕ! Головне, дай їй вибрати ложечку! Найімовірніше, саме ТА ЄДИНА ложечка буде якраз у Квін, і тебе звинуватять в бездушності, бо ти дав дитині найвідстойнішу ложку в світі. Я іноді даю їй вилку, і кажу йти лісом. Сніданок - перформанс, від якого у тебе пропаде апетит, але з'явиться кавово конвульсивний припадок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу шокували суворі ретро фото дітей

Обід. Починай пити.

Побачимось у неділю.

Нагадаємо, світ вразив фотопроект про маму трьох дітей, яка не може ходити

Зараз ви читаєте новину «Як вижити чоловікові, який залишився на вихідні з дітьми: лист матері шістьох малюків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути