понеділок, 04 квітня 2016 11:38

Що таке біговел і чи варто його купувати дитині?

Що таке біговел і чи варто його купувати дитині?

Напередодні настання теплого сезону багато батьків стурбовані тим, що ж придбати своїй дитині для активних прогулянок на вулиці. Досить популярним останнім часом став біговел. Що це за пристрій такий і навіщо потрібний дитині? Про це пише сайт 4mama.

Біговел - це велосипед без педалей. Як би не дивно, на перший погляд, виглядала така конструкція, це дуже дотепне рішення для малюків, які поки не можуть всидіти на звичайному велосипеді, але кататися по-справжньому вже хочуть.

Навіщо потрібен дитині біговел?

Переваги біговела на відміну від самоката як мінімум в тому, що в першому у дитини працюють відразу дві ноги, в той же час, катаючись на самокаті, дитина, як правило, робить упор переважно на одну ногу, а також страждає спина під час регулярного катання.

Якщо у дитини ще не дуже добре з координацією, то біговел допоможе навчитися тримати рівновагу без ризику небезпечно впасти.

Важливо батькам також пояснити дитині, що не можна далеко їхати самій, а також окреслити межі, куди вона може їздити, тому що на дорозі часто присутня небезпека, тому слід бути вкрай уважним і обережним.

Біговел також може допомогти поступово відмовитися від коляски, і ви зможете стати більш мобільними і ходити зі своїм чадом на більш далекі відстані.

Як вибрати біговел?

Перш ніж зупинитися на якійсь моделі, детально ознайомтеся з інструкцією, подивіться віковий діапазон кожної з них.

Обов'язково підіть в магазин з дитиною, нехай вона спробує і протестує різні моделі: на якійсь із них їй може бути зручно, а на якійсь - ні.

Не обирайте найдешевші, вони можуть бути небезпечними як якістю матеріалів і фарби, так і своєю конструкцією.

Перед покупкою уважно огляньте біговел: чи всі деталі міцно прикріплені, чи нічого не відпадає, що не подряпана фарба і т.д. Дізнайтеся також гарантійний термін. Якщо такий не надається - краще від покупки даного біговела відмовитися і обрати такий, де виробники гарантують якість.

В якому віці купувати дитині біговел?

Перший біговел можна запропонувати дитині в 1,5 року. У середньому діти активно користуються беговелом з 2-х до 3-х років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігри, які змусять малюка відволіктися від планшета

Зараз ви читаєте новину «Що таке біговел і чи варто його купувати дитині?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути