четвер, 21 жовтня 2021 20:46

Майстриня манікюру, яка дозволяє дітям усе, стала "Супермамою"
5

21 жовтня вийшов 16-й випуск сімейного реаліті "Супермама", в якому жінки змагаються за перемогу. Цього тижня у проєкті взяли участь чотири киянки.

Учасниці вже подивилися, як живуть секс-блогерка 27-річна Олександра, казкова матір 39-річна Яна і матір-фея 32-річна Марина. Тепер конкурентки побували в гостях у суворої матері 27-річної Катерини.

Олександра запевняє, що показує трирічному сину, як має виглядати ідеальне подружжя на власному прикладі. Жінка вважає себе супермамою, бо щаслива в стосунках, тому її син теж щасливий. Олександра веде блог про секс в Instagram. Конкуренткам не сподобалось те, що вони на дивані знайшли кліторальний вібратор Олександри, адже дитина теж могла знайти іграшку матері.

Марина багато чого дозволяє дітям і намагається їх не контролювати. Впевнена, що матір має бути м'якою і готовою все зрозуміти. Працює майстринею манікюру. Але учасницям не сподобалося те, що Марина дозволила доньці фарбуватися з дев'яти років.

Олександра запевняє, що показує трирічному сину, як має виглядати ідеальне подружжя на власному прикладі
Фото: скріншот з програми "Супермама"
Марина багато чого дозволяє дітям і намагається їх не контролювати
Катерина суворо виховує двох синів
Яна вважає себе супермамою, робить усе для дітей: влаштовує дитячі вечірки, купує різний одяг, читає з ними книги, вчить вірші і займається розвитком моторики
Психолог Дмитро Карпачов коментує вчинки учасниць протягом програми

Яна працює консультанткою в косметичному магазині. Вона вважає себе супермамою, бо робить усе для дітей: влаштовує дитячі вечірки, купує різний одяг, читає з ними книги, вчить вірші і займається розвитком моторики. Та конкурентки не зрозуміли, навіщо жінка водить сина й доньку на безліч гуртків і витрачає на це 60% доходу.

Тепер учасниці побували в Катерини, яка суворо виховує двох синів. 12-річний син Ілля допомогає жінці з молодшим і виконує хатню роботу. Катерина зізнавалася, що жорстоко карала його і навіть била. Учасниці були шоковані цим.

"Одна з найбільших деструктивних психологічних травм - це травма, нанесена матір'ю. Коли ви принижуєте чи б'єте дитину, вона відчуває свою непотрібність і нікчемність", - прокоментував психолог Дмитро Карпачов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нюхають брудні речі чоловіка і мають фото в стилі ню: неочікувана статистика про жінок

У фіналі конкурентки дізналися, що Олександра отримала 54 балів, Марина - 65, Яна - 52, а Катерина - 38. Карпачов зазначив, що нічого не зміниться, якщо він дасть свої бонусні бали комусь із жінок, і погодився, що серед учасниць саме Марина є "супермамою".

У психологічному реаліті "Супермама", четвертий сезон якого вже стартував, чотири жінки борються за звання найкращої матері. 7 жовтня вийшов 8-й випуск, в якому за перемогу змагалися дніпрянки.

Зараз ви читаєте новину «Майстриня манікюру, яка дозволяє дітям усе, стала "Супермамою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути