Ексклюзиви
четвер, 02 грудня 2021 20:46

Мати-естетка, яка критикує дітей за зайву вагу, стала "супермамою"
5

40-й випуск психологічного сімейного реаліті "Супермама" показали 2 грудня. Цього тижня за звання найкращої матері змагалися киянки: мама-естетка 49-річна Регіна, бізнес-мама 29-річна Надія, мама-берегиня 36-річна Ярослава та мама вільних поглядів 43-річна Ірина.

Конкурентки вже оцінили стиль життя Надії, Ярослави та Ірини. Тепер вони вирушили в гості до Регіни. Про це розповідали в телепрограмі, передає Gazeta.ua.

Надія має мережу магазинів напівфабрикатів. Зізнавалася, що до своєї залізної дисципліни привчає і сина. Жінка казала, що хоче, аби її дитина стала найуспішнішим у світі. Але конкуренткам не сподобався контроль з боку Надії. Жінки припустили, що дитину немов замкнули у клітці.

Ярослава впевнена, що мати-квочка - це не погано. Вона сказала, що на першому місці в неї завжди стоятиме сім'я, а не робота. Своїх трьох синів жінка бавить і пестить. Та учасниці стверджували, що це не так. Траплялися випадки, що діти Ярослави тягнули до рота батарейки. Такі історії шокували конкуренток.

Ірина практикує тантру й пізнає себе. Жінка виховує двох доньок без комплексів і табу. За словами учасниці, її родина може моржувати без одягу в повному складі. Конкуренток здивувало те, що діти Ірини погано вчаться у школі. Також їх спантеличило, що чоловік зраджував її, але Ірина досі залишається з ним.

Регіна працює дизайнеркою ювелірних прикрас. Її діти ростуть в атмосфері витонченого смаку
Фото: скріншот з програми "Супермама"
Надія має мережу магазинів напівфабрикатів. Зізнавалася, що до своєї залізної дисципліни привчає і сина
Ярослава впевнена, що мати-квочка - це не погано. Вона сказала, що на першому місці в неї завжди стоятиме сім'я
Ірина практикує тантру й пізнає себе. Жінка виховує двох доньок без комплексів і табу
Психолог Дмитро Карпачов коментує вчинки учасниць протягом програми

Регіна працює дизайнеркою ювелірних прикрас. Її діти ростуть в атмосфері витонченого смаку. Вона запевняла, що прищеплює дітям любов до прекрасного. Між учасницями виник конфлікт через те, що Регіна палила і пила вино. Конкурентки зізналися, що мали інше уявлення про неї. Жінка різко відповіла, що має право у своєму будинку робити те, що їй заманеться. Також конкуренткам не сподобалося те, що Регіна критикувала доньку за зовнішній вигляд.

"З того, як Регіна спілкується з дітьми, я можу зробити висновок, що вона не сприймає їх такими, які вони є. А їхня міміка, мова і тон розмови свідчать про те, що вони втомилися від надмірних очікувань і вимог мами. Тому знаходяться в бунті проти такого токсичного ставлення до себе. Цілком можливо, що зайва вага дітей - це їхнє підсвідоме бажання зробити всупереч маминим очікуванням", - пояснив психолог Дмитро Карпачов, який коментує вчинки учасниць протягом випуску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чоловіком і дітьми: Полякова поділилася рідкісними кадрами із сімейного архіву

У фіналі конкурентки дізналися, що Регіна отримала 63 бали, Ярослава - 60, Ірина - 33 та Надія - 58. Карпачов вирішив, що бонусні 10 балів залишить собі. Тому "супермамою" стала Регіна.

25 листопада показали 36-й випуск психологічного реаліті "Супермама". Минулого тижня за перемогу боролися харків'янки: мама-екстрасенс 30-річна Діана, безвідмовна мама 28-річна Анастасія, мама в нірвані 45-річна Зоя та мама із в'язниці 29-річна Тетяна.

Зараз ви читаєте новину «Мати-естетка, яка критикує дітей за зайву вагу, стала "супермамою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути