пʼятниця, 10 червня 2016 13:59

Фотограф перетворив сина на марсіанина
9

Весь світ для дитини - невідома планета. Про це яскравою метафорою вирішив нагадати батькам фотограф Аарон Шелдон. На перший погляд може здатися, що батько просто бавиться з дитиною, одягаючи його в костюм космонавта.

Знімки фотографа в майбутньому увійдуть до його книги. Вона буде електронною або паперовою - в залежності від того, скільки грошей вдасться зібрати. На весь проект йому потрібно $ 4000, пише fathersclub

"Ми, дорослі, багато метушимося і йдемо туди, куди не хочемо і робимо не те, що нам подобається. Я назвав свою майбутню книгу "Маленькі кроки - це величезні стрибки". Вона нагадає батькам, що куди б ми не ходили зі своїми дітьми, для них - це новий світ, який ще потрібно дізнатися. Наше завдання - допомогти дитині зробити відкриття", - вважає Аарон.

Все почалося з того, що під час візиту до лікаря дитина не захотіла лягати на оглядову кушетку. Аарон довго умовляв сина і доводив, що тільки найсміливіші хлопці вирішуються на таке. "А космонавти дуже сміливі?", - запитав хлопчик. "Так, звичайно! І вони часто ходять на огляди до лікарів", - відповів батько. Це подіяло.

"Перший раз я з сином проїхався в автобусі, коли йому було три роки. Він був так здивований і вражений цією подією, що я постійно думав як передати його емоцію", - згадує фотограф.

Дивіться в нашій фотогалереї серію знімків маленького марсіанина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернет підірвали фото, як тато заміняв маму в декреті

Зараз ви читаєте новину «Фотограф перетворив сина на марсіанина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути