Ексклюзиви
четвер, 04 листопада 2021 22:29

Блогерка, для якої надважливо не занурюватися з головою в дитину, стала "супермамою"
5

У 24-му випуску психологічного реаліті-шоу "Супермама", який пройшов 4 листопада, глядачі дізналися, хто ж переміг. Цього тижня за звання "супермами" боролися мама-красуня 30-річна Олена, експацанка 34-річна Іра, обізнана мама 34-річна Іриша та відповідальна мама 27-річна Анжеліка.

Учасниці вже побували в гостях в Ірини, Олени та Іриши. Тепер вони вирушили до Анжеліки.

Мама-красуня Олена виховує півторарічну Мирославу. У цьому їй допомагає няня. Олена живе з чоловіком-бізнесменом. Її сім'я винаймає квартиру і витрачає на харчування до $3 тис. Олена - блогерка. Раніше займалася нарощуванням волосся. Вона зізнавалася, що для неї надважливо займатися собою і не занурюватися з головою в дитину. Але учасниць обурило те, що Олена з чоловіком досі не оформили стосунки офіційно.

Широко обізнана мама Іриша має двох дітей: Мілану та Марка. Вона не карає їх, а застосовує знання з психології, щоб виростити без комплексів і психічних дитячих травм. Але конкурентки дізналися, що не всю правду Іриша розповіла про виховання. Жінка може бити дітей по попі. Це шокувало учасниць. Також вони вирішили, що Іриша вигадує деякі ситуації, тому не усьому сказаному повірили.

Мама-красуня Олена виховує півторарічну Мирославу. У цьому їй допомагає няня
Фото: скріншот з програми "Супермама"
Широко обізнана мама Іриша має двох дітей: Мілану та Марка. Вона не карає їх, а застосовує знання з психології, щоб виростити без комплексів і психічних дитячих травм
Колишня учасниця проєкту "Від пацанки до панянки" Іра має сина Владислава, якому 16 років. Він самостійний і може сам попрати, прибрати
Відповідальна мама Анжеліка виховує 10-місячну доньку Моніку
Психолог Дмитро Карпачов коментує вчинки учасниць протягом програми

Колишня учасниця проєкту "Від пацанки до панянки" Іра має сина Владислава, якому 16 років. Він самостійний і може сам попрати, прибрати. Живе окремо від матері і навіть в іншому місті - в Херсоні. Іра вважає себе супермамою, бо має найкращого сина. Та з'ясувалося, що хлопця насправді виховувала баба. Це не сподобалося учасницям.

Відповідальна мама Анжеліка виховує 10-місячну доньку Моніку. Чоловік постійно в роботі, але коли вона телефонує під час роботи і вимагає приїхати через плач дитини, то він усе кидає і їде додому. Конкуренток обурило те, що коханий Анжеліки беззаперечно все виконує. Анжеліка запевняла, що для неї важливо, аби в дитини була все стерильно.

У фіналі учасниці дізналися, що Олена отримала 38 балів, Іриша - 11, Анжеліка - 27, а Іра - 29. Психолог і ведучий проєкту Дмитро Карпачов не додав бонусні 10 балів комусь із мам. Тому мама-красуня Олена стала "супермамою".

20-й випуск сімейного реаліті-шоу "Супермама" пройшов 28 жовтня. За перемогу змагалися чотири одеситки.

Конкурентки вже побували вдома у мами без заморочок 25-річної Вікторії, мами-бодібілдерки 32-річної Катерини та єврейської мами 37-річної Діани. Тепер учасниці вирушили до прискіпливої мами 35-річної Діани.

Зараз ви читаєте новину «Блогерка, для якої надважливо не занурюватися з головою в дитину, стала "супермамою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути