неділя, 06 березня 2016 13:57

Японка хотіла порадувати сина шкільними ланчами, а стала майстром фуд-арту
24

Лі Мінг всього лиш хотіла порадувати молодшого сина звичайними шкільними ланчами, а тепер вона стала справжнім майстром зі створення креативної їжі.

Мистецтво бенто - цим терміном японці позначають упаковану в лотки їжу, яку вони беруть з собою на роботу або навчання, вимагає акуратності, креативного мислення і, звичайно ж, терпіння. Чи Мінг вважається однією кращих в цій сфері. Її страви зі звірятками, персонажами культових фільмів і мультфільмів стали сенсацією в інтернеті. Жінка навіть опублікувала книгу.

"Я зацікавилася бенто, коли мій син пішов у початкову школу. Він сильно за мною нудьгував і ніяк не міг адаптуватися до нової обстановки. Тоді я стала декорувати його ланчі, щоб якось підбадьорити. Таким чином я знайшла своє хобі", - зізналася Мінг.

Книга жінки і її Instagram будуть корисними для батьків, які хочуть навчитися робити бенто, але не знають з чого почати.

Пропонуємо подивитися найкрасивіші роботи Лі Мінг.

Зараз ви читаєте новину «Японка хотіла порадувати сина шкільними ланчами, а стала майстром фуд-арту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути