пʼятниця, 15 квітня 2016 19:04

Американська вчителька відправляла свої еротичні знімки учневі
4

В Америці спалахнув черговий секс-скандал. Поліцейські Техасу заарештували вчительку, яка надсилала своєму 14-річному учневі еротичні фото.
28-річна Кайлі Модісет викладала англійську в середній школі міста Хантінгтон. Педагога запідозрили в тому, що вона вирішила спокусити одного з підлітків і з цією метою відправляла йому свої еротичні знімки.

Інцидент стався ще в грудні 2015 року, проте відомо про нього стало лише днями. Скандал став надбанням громадськості після того, як друзі підлітка дісталися до його телефону і зробили копії пікантних фото педагога. Незабаром про інцидент стало відомо керівництву школи і воно негайно звернулося в поліцію.

Викладачку звинуватили в розповсюдженні знімків, які можуть пошкодити неповнолітнім, і заарештували. Сплативши заставу в розмірі $ 1,5 тис. Модісет вийшла на свободу.
Тепер вона втратила можливість працювати за фахом. Керівництво навчального закладу відправило велелюбну вчительку в адміністративну відпустку до кінця розслідування.

Це не перший секс-скандал, який вражає навчальні заклади США. Влітку 2015 року американський суд засудив до 22 років тюрми 30-річну вчительку англійської мови Дженніфер Фічтер. Її визнали винною в любовному зв'язку з трьома учнями.

У штаті Нью-Джерсі за сексуальні домагання до 17-річного школяра була арештована 24-річна вчителька історії однієї з католицьких шкіл. Її також звинуватили в сексуальному зв'язку зі своїм учнем.

На початку квітня з різницею в тиждень поліція США затримала сімейну пару вчителів, які потай один від одного мали сексуальні контакти зі своїми учнями, які не досягли 19-річного віку. Тепер кожному з подружжя загрожує тюремне ув'язнення до 20 років.

Нагадаємо, нещодавно мексиканську вчительку звільнили за відвертий танець сідницями. Дівчина взяла участь в пляжному конкурсі, організованому в місті Кабо-Сан-Лукас. Відео з нею було опубліковано на каналі YouTube і швидко набрало популярність. Всього за три доби ролик переглянули понад 320 тисяч разів.

Зараз ви читаєте новину «Американська вчителька відправляла свої еротичні знімки учневі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути