понеділок, 30 травня 2016 14:32

Які іграшки давати дитині до трьох років

Які іграшки давати дитині до трьох років

Перші іграшки у дитини з'являються від народження. Це зазвичай брязкальця, але вони не для дітей, а для батьків. Про це розповідає продавець магазину Ольга Мележик.

"Справжні іграшки дитині потрібні з 5 місяців. У цей період дитина починає хапати пальчиками і тягнути іграшку до рота. В деяких дітей ріжуться зубки. В цей період іграшка має бути дуже якісна, з якісної пластмаси чи матерії, невеличка, легка і яскрава. Зазвичай такі іграшки дорогі. Найдешевша для немовлят від 64 гривень. Варто купувати книжечки для немовлят. Сторінки в них зроблені з тканини, всередині є спеціальна плівка яка шелестить. Такі книжки можна їсти і вони не рвуться"

Із року дитину привчають гратися самостійно. На цей період дітям купують кубики з тканини, тварин із пластмаси, паперові книжки, конструктор.

"Важливо, щоб усі деталі іграшок були більші за дитячу руку. Дитина має сама складати іграшки, вчитися себе розвивати. Не раджу дрібних машин та м'яких іграшок. Дитині в цей період треба приділяти 2-3 години саме для гри. З нею треба багато розмовляти. Не варто купувати механічні іграшки, які говорять не розкриваючи рота. Малюк має вчитися, щоб видати звук, треба розкрити ротик і видати звук. Він має спостерігати за вами"

Із 2 років малюку можна купувати розвиваючі іграшки: залізні дороги, дитячі компютери, пластилін, олівці.

"У два роки дитина повинна вчитися. Вже можна давати малювати перші найпростіші малюнки — квіточку, сонечко. Також не варто забувати, що іграшки періодично потрібно змінювати. Іграшку, яка набридла дитині краще заховати на кілька тижнів, потім знову дістати. В постійному обігу має бути не більше 5 іграшок."

Зараз ви читаєте новину «Які іграшки давати дитині до трьох років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути