Ексклюзиви
неділя, 03 квітня 2016 20:27

9 речей, про які варто сказати дочці

9 речей, про які варто сказати дочці

Світ змінився, і, якщо ви дійсно любите свою дочку, то напевно погодитеся з багатьма речами зі списку нижче:

ТИ МОЖЕШ СТАТИ КИМ ЗАВГОДНО

Так, деякі професії досі розглядаються як виключно чоловічі. Але тобі не обов'язково йти в перукарі або бухгалтери. Якщо ти по-справжньому хочеш, то можеш стати ким завгодно і водити фури, управляти баштовим краном або літаком. Ти можеш зайнятися будь-яким видом спорту, в кінці кінців.

ТИ НЕ ЗОБОВ'ЯЗАНА БУТИ БЕЗДОГАННОЮ У ВСЬОМУ ОДРАЗУ

Не потрібно гнатися одразу в декількох напрямках: мати сімох дітей, виглядати моделлю і робити кар'єру одночасно. Навіть невміння готувати не є чимось ганебним. Ти маєш право вміти не все.

НЕ ВІР СОЦМЕРЕЖАМ

Всі щодня демонструють виняткову успішність на цьому онлайн ярмарку марнославства. Насправді життя набагато складніше і багатше. Твоє невідповідність сьогоднішнім уявленням про ідеал не має ніякого значення. Подивися на фотографії кінця 80-х. Ти хотіла б так виглядати зараз? А дівчатка того часу зі шкіри пнулися для цього. У масштабі життя це не має ніякого значення.

КАЗКОВІ ВІДНОСИНИ - ВОНИ В МУЛЬТИКАХ

"Жили вони довго і щасливо" - міф, тому не чекай принца, їх не буває. Живи своїм розумом, вчися будувати відносини з реальними людьми.

ДІВЧАТА РОЗБИРАЮТЬСЯ В МАТМАТИЦІ НЕ ГІРШЕ ЗА ХЛОПЦІВ

Але забобон дуже сильний. Дослідження показали, що дівчата, яким перед тестом з математики нагадували про їх гендерну приналежність, здали тести гірше, ніж ті дівчата, яким цього не говорили.

НЕ ВПЛУТУЙСЯ В ГАДЮЧНИКИ

Не обговорюй з подругами невдачі інших подруг, не критикуй зовнішність або вчинки інших дівчат. Не дружи проти когось, воно того просто не варто.

Читайте також: Чому дитина не може досягти успіху: 4 важливих помилки

ТВОЄ ТІЛО НАЛЕЖИТЬ ТОБІ

Так, і ти, і твої ровесники все відчувають соціальний тиск - пора, пора! Незайманою бути соромно? Нісенітниця. Тільки ти вирішуєш, коли і з ким ти будеш займатися сексом. Скажеш ти так чи ні - тільки твоє рішення.

ТИ МОЖЕШ МАТИ ДІТЕЙ, ЯКЩО ХОЧЕШ

Що б там не говорили про "годинник цокає", це тільки твоє життя і у тебе багато часу, щоб визначитися з часом для народження дитини.

АЛЕ ТИ НЕ ЗОБОВ'ЯЗАНА

Так, це тільки твоє життя і твоє тіло. Якщо ти серйозно вирішиш не мати дітей, ти так само маєш на це право. Немає ніякого "народити для здоров'я", це міф.

Зараз ви читаєте новину «9 речей, про які варто сказати дочці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути