середа, 30 березня 2016 20:04

5 вагомих причин купити дитині собаку

 

Якщо ви ще думаєте, купувати чи не купувати собаку дитині, у нас є 5 причин, які допоможуть вам визначитися з вибором. Про це пише 4mama.

Привчаємо дитину піклуватися про інших з самого дитинства

Як правило, всі домашні вихованці купуються для дітей, але доглядають за ними батьки. Якщо дитина просить у вас собаку, домовтеся заздалегідь, що доглядати за нею буде виключно вона сама. Якщо у дитини щось буде не виходити, допоможіть порадою, але ні в якому разі не беріть обов'язок на себе.

Тільки в цьому випадку собака навчить дитину відчувати відповідальність за свій вибір і бажання і навчить дбати. Останнє вміння дитина зможе застосовувати не тільки на домашніх вихованців, а й на оточуючих людях.

Відірватися від комп'ютера

Сучасні діти багато часу проводять за комп'ютером - виконання домашнього завдання, перегляд фільмів, мультиків, а також різні ігри. Собака допоможе відірвати вашу дитину від комп'ютера, і це ще одна вагома причина купити домашнього вихованця. З собакою необхідно гуляти мінімум 2 рази на день, тому вашій дитині доведеться залишити ігри на комп'ютері і вийти на вулицю з собакою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після цих фото кожна сім'я захоче завести собаку

Виховує позитивні якості в дітях

Собаки - відмінні вихователі, вони здатні прищепити дитині найкращі якості - доброту, уважність і любов.

Так, наприклад, в притулку для собак Shelter Buddies в штаті Міссурі живуть собаки, які залишилися без будинку. Вони налякані і не довіряють людям. Саме тому притулок спільно з зоозахисним суспільством Humane Society of Missouri запропонував дітям приходити до них і читати книги собакам. Працівники притулку відзначають, що це зближує дітей і вихованців. Діти починають турботливіше ставитися до тварин, бояться їх образити, а також у них поліпшуються навички читання.

Це ще одна причина, чому дитині потрібна собака. Вихованець буде хорошим учителем.

 

Кращий друг, який знімає стрес

Собаки - це домашні терапевти, які здатні підняти настрій, зняти стрес і позбавити від втоми. Домашній вихованець стане справжнім другом для дитини, з яким завжди весело. Наприклад, незважаючи на те, що лікарні - це стерильна середовище, в 80% медичних установ США дозволені відвідування з домашніми вихованцями. Лікарі відзначають, що така пет-терапія сприяє швидкому одужанню.

Спорт

Люди, у яких є собаки, набагато здоровіші, адже з домашнім вихованцем потрібно займатися спортом мимоволі - бігати під час прогулянки, грати в рухливі ігри і багато ходити пішки. Не знаєте, як привчити дитину до спорту - купуйте собаку!

Домашні вихованці - це ще й кращі няні, захисники і охоронці. Психологи відзначають, що діти, у яких є собаки, добрі і чуйні.

Зараз ви читаєте новину «5 вагомих причин купити дитині собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути