Ексклюзиви
четвер, 18 листопада 2021 20:28

26-річна мати п'ятьох синів, яка дотримується здорового способу життя, стала "супермамою"
5

32-й випуск психологічного реаліті "Супермама", в якому чотири жінки борються за перемогу, вийшов 18 листопада. Цього тижня за заповітне звання боролися столичні учасниці: самовіддана мама 29-річна Заріна, молода багатодітна мама 26-річна Маргарита, топова мама 28-річна Дар'я і домашня мама 32-річна Юлія.

Конкурентки вже побували в гостях у Маргарити, Дар'ї і Юлії. Тепер вони вирушили до Заріни. Про це розповідали у телепрограмі, передає Gazeta.ua.

Молода багатодітна мама Маргарита виховує п'ять хлопців. Вона разом із синами дотримується правил здорового способу життя і систематично здає аналізи. Інших жінок обурила кількість вітамінів у будинку: на їхню думку, їх забагато.

Топова мама Дар'я веде бізнес з чоловіком: подружжя має студії перманентного макіяжу. Вона розповідала, що не лише підкорює світ бізнесу, а й ростить еліту суспільства. За словами жінки, її син випереджує розвиток на рік. Але учасниці були шоковані тим, що дитину садять за кермо автомобіля із восьми місяців.

Домашня мама Юлія останні сім років - у декреті. Запевняє, що отримує задоволення від цього щодня. Вона вважає, що бути матір'ю - це найкраща робота в світі, тож повністю присвячує себе доньці. Та конкуренткам не сподобалося те, що Юлія веде себе як "мати-квочка" і досить суворо ставиться до дитини.

Топова мама Дар'я веде бізнес з чоловіком: подружжя має студії перманентного макіяжу
Фото: скріншот з програми "Супермама"
Домашня мама Юлія останні сім років - у декреті
Молода багатодітна мама Маргарита виховує п'ять хлопців
Самовіддана мама Заріна витрачає усі зароблені кошти лише на доньку
Психолог Дмитро Карпачов коментує вчинки учасниць протягом програми

А самовіддана мама Заріна витрачає усі зароблені кошти лише на доньку. Жінка живе за принципом "Усе найкраще - дітям". Вона зазначала, що може обійтися без манікюру та нового одягу, головне - щоб донька нічого не потребувала. Учасниці були шоковані тим, що Заріна працює на автомийці. Вони впевнені, що їй варто шукати жіночнішу професію. Також їх обурило те, що Заріна вважає за краще витратити гроші на іграшку дитині, ніж на себе.

"Може здатися, що така жертовність свідчить про велику любов до своєї дитини. Проте насправді це, скоріше, доказ нелюбові до самої себе. Те, що Заріна обрала роботу, яка шкодить її здоров'ю, і те, що вона відмовляється дбати про свою зовнішність, та взагалі відмовляє собі у всьому, - це все про відсутність почуття власної цінності", - зазначив психолог Дмитро Карпачов, який коментує вчинки учасниць протягом програми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У день народження "боса": Кароль показала чуттєве фото з Англії

У фіналі учасниці дізналися, що Дар'я отримала 37 балів, Заріна - 21, Юлія - 41 і Маргарита - 40. Карпачов розділив свої бонусні бали: віддав п'ять - Заріні і ще п'ять - Маргариті. Тож "супермамою" цього тижня стала багатодітна мати Маргарита.

11 листопада вийшов 28-й випуск сімейного реаліті "Супермама". За перемогу боролися мама-екологиня 33-річна Зіна, мати-мачуха 48-річна Любов, мама в кайф 26-річна Христина і мама-досягаторка 28-річна Анна.

Зараз ви читаєте новину «26-річна мати п'ятьох синів, яка дотримується здорового способу життя, стала "супермамою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути