Ексклюзиви
середа, 18 квітня 2012 18:20

Зняв із карточки п'ять тисяч гривень. Пішов у нічний клуб

  Продюсер Ігор Ліхута, 46 років, не приховує, що робить пластичні операції. Прибрав мішки під очима і зробив ліпосакцію підборіддя. Заплатив 2 тисячі доларів.
- Якщо людині видалили апендикс або зуб, це соромно? Ні. То чому, коли людина видалила шматок шкіри - це соромно. Це комплекс неповноцінності радянських громадян. Бо зробити операцію, щоб поліпшити здоров'я, у нас вважали нормальним, а щоб поліпшити зовнішність - це "буржуйські замашки. Я пішов на пластику, бо хочу якомога довше залишатися симпатичною молодою людиною, яку показують по телевізору.
Продюсер Ігор Ліхута, 46 років, не приховує, що робить пластичні операції. Прибрав мішки під очима і зробив ліпосакцію підборіддя. Заплатив 2 тисячі доларів. - Якщо людині видалили апендикс або зуб, це соромно? Ні. То чому, коли людина видалила шматок шкіри - це соромно. Це комплекс неповноцінності радянських громадян. Бо зробити операцію, щоб поліпшити здоров'я, у нас вважали нормальним, а щоб поліпшити зовнішність - це "буржуйські замашки. Я пішов на пластику, бо хочу якомога довше залишатися симпатичною молодою людиною, яку показують по телевізору.

50-річний Олександр ШЕРШУН із Вінниці 10 років тому покинув сім'ю заради молодшої на 20 років Оксани Зелененької.

- Дочка виросла, в неї своє життя. Дружина Альона переймалася лише своєю роботою бухгалтера. В люди ми перестали ходити. Жили за сценарієм: робота, дім, робота. Дружина казала: друзів до хати не води, бо потім прибирати треба. Іноді виїжджали на природу, але й там було нудно.

На моє 40-річчя дружина вирішила організувала вдома застілля. Хоч я просив її цього не робити. Казав: Альонка, давай поїдемо за кордон, світ побачимо. Тільки ти і я. Вона вперлася: святкуватимемо вдома. Прийшли родичі, друзі, знайомі. А я взяв і втік із дому. Одягнув найкращі джинси, нову футболку. Пішов у перукарню, попросив, щоб сивину зафарбували. Вийшов іншою людиною. Зняв із карточки всі свої заощадження - 5 тисяч гривень. Пішов у нічний клуб. Там пригощав усіх дівчат, танцював, дурачився. До мене за столик підсіла Ксюша - маленька, курчавенька дівчинка. Казала, який я класний, що я ще зовсім молодий, виглядаю на 30 років. Наступного ранку я прокинувся в її ліжку.

Виходила мене Альона. Носила супчики й бульйони, допомагала розробляти ноги

Додому прийшов через кілька днів. Дружина сказала, що я - свободєн, але розлучення поки що оформляти не будемо. Я перебрався до Оксани, познайомився з її друзями. Вони  мене називали папіком, мені це подобалося. На рівні з усіма бігав у футбол, купався в річці, ходив на дискотеки, пив пиво. Відчував, що переживаю другу молодість. Оксана ніде не працювала, то після гулянок могла вдень відіспатися. Я ж мусив щоранку бігти на роботу. З дискотеки приходили о червертій ранку, а мені на роботу на 8.00. Почав стомлюватися, ходив роздратований, пив багато кави. За рік схуд на 12 кілограмів.

Два роки спільного життя святкували з Оксаною на дискотеці. Випив пару бокалів вина, потім кави, і - на танцпол. Під час танцю відчув, що мені погано. Прийшов до тями у лікарні. Сказали - інсульт. Під питанням чи зможу ходити. Оксана прийшла тільки на третій день. Побачила, що мені зовсім зле і через три дні змилась. Виходила мене Альона. Носила супчики й бульйони, допомагала розробляти ноги. Після лікарні вирішив, що повернуся до дружини. А вона заявила: ти мені вже не треба. Знайшла собі чоловіка. Тільки тоді помітив, як Альона змінилася: коротка спідниця, замість хвостика копна кучерявого волосся. Пофарбувалася у яскраво-рудий колір.

Винайняв квартиру, жив сам. Поміняв роботу. Мене запросили керувати невеликою фірмою. Просиджував на роботі зранку до ночі. Зате з'явилися зайві гроші. Купив машину. Видав дочку заміж.

Зійшлися з дружиною, коли донька народила. Прийшов до пологового з величезним букетом ромашок. Дивлюся, сидить моя Альона - така рідна, красива. Віддав їй ромашки, обнялися. Вирішили: заради онука будемо разом.

Думаю, якби в 40 років у нас із дружиною народилася дитина, я не наробив би таких дурниць.

Зараз ви читаєте новину «Зняв із карточки п'ять тисяч гривень. Пішов у нічний клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути