четвер, 17 серпня 2017 11:47

Володимир Кличко може повернутися на ринг

Неділя, 6 серпня, 17:25

Голлівудські актори 33-річна Міла Куніс і її чоловік 39-річний Ештон Катчер фотографуються з персоналом готелю "Буковина" в Чернівцях. До України прилетіли приватним рейсом на кілька годин з Будапешту, де знімаються у фільмі.

Пара гуляла центром міста – вулицею Кобилянської і Соборною площею. Зайшли в кав'ярню. Акторів упізнали місцеві жителі. Просили сфотографуватися. Мілі подарував квіти український кінорежисер Сергій Скобун, 44 роки. Провів екскурсію Чернівцями.

– Зустрілися з ними у кав'ярні поблизу Театральної площі. Мілі та Ештону дуже сподобалося місто. Натякнули тільки на погані дороги, – говорить Сергій Скобун. – Спершу спілкувалися з ними англійською мовою. Але пізніше Міла попросила перейти на російську.

Вона висловила бажання знятися в одному з українських фільмів.

Міла Куніс народилася в Чернівцях. 1991 року її сім'я переїхала до американського Лос-Анджелеса. Там вступила до школи акторської майстерності. Знялася у понад 40 стрічках. Серед найвідоміших – "Чорний лебідь", "Третій зайвий", "Оз: великий і страшний".

Ештон Катчер знімається переважно в комедіях. Він – колишній чоловік акторки Демі Мур.

Автор: Сергій Старостенко
  Міжнародний День двійнят відзначили в Києві 6 серпня. До національного комплексу ”Експоцентр України” прийшли 85 пар близнюків і двійнят разом із батьками. Сім’ї їхали з Чернігова, Рівного, Одеси і Дніпра. Подібна кількість двійнят і близнюків стала найбільшою, зібраною в одному місці в Україні
Міжнародний День двійнят відзначили в Києві 6 серпня. До національного комплексу ”Експоцентр України” прийшли 85 пар близнюків і двійнят разом із батьками. Сім’ї їхали з Чернігова, Рівного, Одеси і Дніпра. Подібна кількість двійнят і близнюків стала найбільшою, зібраною в одному місці в Україні

А в цей час:

32-річний Ігор Даниленко з Сум кидає камінь у бік сусідської вівчарки Девіда. Біжить до власного будинку. Пес наздоганяє і хапає за ногу. Чоловік виривається, заскакує у відчинений гараж і замикається зсередини. Рану обробляє зеленкою та перемотує бинтом з автомобільної аптечки.

– Собаку сусіди завжди в наморднику і на повідку вигулювали за двором. А це повертався з магазину, а пес сам бігає по людських подвір'ях. Мене побачив і загарчав, – розповідає Ігор. – Зрозумів: якщо не втечу – буде біда. Крок зробив, а вівчарка вже на мене летить. Кинув камінь – і миттю до двору. Але гадина встигла зачепити. Добре, що не сильно гризнув. Однак виходити з гаража страшно. Хвіртку у двір не закрив. Вівчарка може бігати в мене.

Ігор набирає сусіда Валентина. Вимагає забрати пса. За хвилину той відводить вівчарку додому. Собака втік крізь дірку в паркані, пояснює. Щоб Ігор нікуди не скаржився, дарує пляшку віскі.

– Руки забери! Збоченець! – кричить у ліфті харків'янка Марина Дашутіна, 29 років.

Відбивається від чоловіка, який спускається з нею із восьмого поверху. Почав лізти цілуватися і спробував вхопити за груди.

Жінка б'є його по обличчю і руках. Натискає кнопку, яка спиняє ліфт на четвертому поверсі. Коли двері відчиняються – чоловік тікає. Марина повертається додому. П'є заспокійливе.

– Подібне сталося вперше, – закурює цигарку на балконі. – Мужик був дуже п'яний. Добре, що не витягнув якогось ножа. Дочекаюся чоловіка. Разом підемо до сусідів на поверсі. З'ясуємо, до кого з них цей покидьок приїжджав.

Подружжя обходить квартири всіх мешканців поверху. Хто напав на Марину – з'ясувати не вдається.

  Кожен третій українець готовий виїхати на постійне місце проживання в іншу країну, за дослідженнями соціологів. Серед причин називають економічну кризу й війну.  ”Бджоли, коли летять збирати нектар далеко, завжди повертаються до рідної пасіки”, – зауважує художник Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
Кожен третій українець готовий виїхати на постійне місце проживання в іншу країну, за дослідженнями соціологів. Серед причин називають економічну кризу й війну. ”Бджоли, коли летять збирати нектар далеко, завжди повертаються до рідної пасіки”, – зауважує художник Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ

87 376 осіб втратили українське громадянство за останні 12 років. Найбільше 2009-го – 9454 особи. Переважно добровільно відмовлялися від українського паспорта.

29,1 мільярда гривень становить борг українців за комунальні послуги. Найбільше винні за газопостачання – близько 11 млрд. Найменше за вивезення сміття – понад 400 млн.

"Ми не будемо найближчим часом друзями з Росією. Вона – наше випробування. І, можливо, на десятиліття. Але цей тест створює нашу країну заново, роблячи модернізацію неминучою", – Олександр ПАСХАВЕР, позаштатний радник президента

"У російському суспільстві багато людей, які підтримують Україну і розуміють злочинність путінського режиму. Чому ми нічого не робимо? Хлопці, у нас страшна ситуація в країні. Тут не рипнутися. Якщо на вулиці вийдуть навіть 100 тисяч людей – їх замочать. Причому не 10 чоловік, а всіх. Кремль здатен на це", –

Олексій ЛЕБЕДИНСЬКИЙ, російський музикант

У дитинстві їздив відпочивати до бабусі у Єкатеринбург. Гуляли з друзями містом у День повітряно-десантних військ. Фотографувалися на фоні фонтана. Двоє десантників нас помітили й кинулися відбирати фотоапарат. Нас, 16-річних, били в обличчя й живіт. Один схопив товариша й потяг топити у фонтан з вигуками "За родину!". Фотоапарат розбився, але втекти встигли. Ніхто з перехожих і не рипнувся нам допомогти.

Микола ОЛЕШКІН

Брата за містом без причини зупинили поліцейські. Він заблокувався в машині. Не дав інспекторам слова сказати. Кричав про незаконні дії поліції, цитував закон і знімав усе на телефон. Поліцейські з хвилину слухали. Потім повернулися у своє авто й поїхали. Брат вийшов із машини на перекур і побачив, що їхав по трасі з відкритим багажником.

Маргарита СТЕПЧУК

Розійшовся з дівчиною після п'яти років відносин. Побачив її з іншим чоловіком у кафе. Прослідкував, як зайшли в готель. Підійшов до пари, коли вже оформлювали номер. Моя зблідла. Почала нести, що чоловік – її однокласник, з яким вирішили посидіти наодинці і згадати школу. Мужик розсміявся. Зізнався, що періодично спить із Мариною останні три роки. За це платить їй. Не знав, що у проституток бувають серйозні стосунки, пояснив.

Віталій РИБАЛКО

17-річний Руслан Коптєв із Кропивницького створив робота Riveroni, який може збирати сміття на поверхні річок. Перший успішний запуск відбувся в річці Інгул 1 серпня. Робот працює завдяки двом гвинтам, що живляться від сонячної батареї. На поверхні води його тримають 20-літрові пластикові пляшки. Пристроєм можна управляти на відстані до 5 км.

На військовому полігоні в Яворові Львівської області відкривається центр моделювання бойових дій за стандартами НАТО. Його облаштування коштуватиме 570 млн грн. Їх виділило міністерст во оборони США.

У Львові Сихівський райсуд конфіскував у 51-річної Софії Чорної ротвеллера, який під час прогулянки вкусив 9-річну дівчину. Собаку спробують продати через систему електронних торгів арештованим майном. Власниця також має сплатити 51 грн штрафу за вигул тварини без намордника.

Україна продала танкери "Ніагара" і "Борислав" на торгах 31 липня – за 10,1 млн грн. Вони належали російській компанії "Водно-Донське суднове агентство". Вона заборгувала 1,1 млн грн турецькому підприємству. Судна були арештовані на території України.

Володимир Кличко може повернутися на ринг

Володимир Кличко не поховав у собі боксера і хотів би провести ще бій чи два. Але не проти Джошуа. Або проти Джошуа, але не зараз.

Кличку потрібен проміжний бій проти відомого і сильного суперника. Щоб закрити дві поспіль поразки і відновити впевненість та віру в себе. Лиш тоді йти у великий та останній бій. А можна й зразу виходити на володаря титулу WBO – чинного чемпіона новозеландця Джозефа Паркера або британського претендента Г'юї Ф'юрі. Їхній поєдинок відбудеться 23 вересня. І обоє вони по силі нинішньому Кличку.

Та й мотивації підготуватися до такого суперника вистачить. Адже Володимир, у разі перемоги, стане триразовим чемпіоном світу і зрівняється за цим показником із Мохаммедом Алі та Ленноксом Льюїсом.

Василь ТАНКЕВИЧ, журналіст

Створимо золотий фонд для обміну заручників

У Верховну Раду внесли законопроект про запровадження кримінальної відповідальності за незаконний перетин кордону України. Термін для одиночок, які вчинили це вперше, невеликий – до трьох років.

Дуже правильна пропозиція. Тепер російським діячам шоу-бізнесу, які засвітилися в Криму, буде страшно прориватися до Києва. Відмови у в'їзді не буде, скоріше навпаки. Зустрінуть і навіть безкоштовно відвезуть із Борисполя в СІЗО. Потім поміняємо всяких Лепсів і Лоліт на наших заручників. Ласкаво просимо, золотий фонд обміну.

Кирило САЗОНОВ, політолог

Зруйнувати Росію може нафтове ембарго

Нові санкції США обмежують експорт, за який РФ отримує живі гроші. Вони спрацьовують на гальмування російського газо- і нафтовидобування. Обмежують режим доступу до технологій, сервісних послуг, фінансування, інвестицій, отримання кредитів. Обмеження діяли і раніше. Але тепер вікно звузилося максимально.

Руйнівними для Росії були б санкції, пов'язані з ембарго на постачання нафти. Захід здатен зробити це. Адже на ринку немає дефіциту нафти. Навпаки, є профіцит.

Михайло ГОНЧАР,

керівник енергетичних програм центру "Номос"

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередньому номері "Країни"

Дружина зізналася, що кохає мого друга. Попросила розлучення. Згодився за умови, що син житиме зі мною. Зате наш спільний будинок лишив їй.

Дмитро, 42 роки

 

Знайомий відпочивав у Таїланді. У нього на вулиці відібрали гроші й сумку з квитком на літак додому. Аби заробити на новий білет, до кінця відпустки підробляв посудомийником у ресторані.

Олег, 27 років

Знайома замовила з Криму елітне цуценя. Заплатила $500. Мав бути маленький пес. А виріс здоровий собака. Прийшлося віддати у село до батьків. Назвали Сепаром.

Анастасія САРАЖИНА, 38 років

Торік з моєї багатоповерхівки шквальний вітер зірвав дах. А потім у дім влучила блискавка. У всіх мешканців згоріли електронні прилади – пральки, комп'ютери, холодильники, телевізори.

Максим, 33 роки

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко може повернутися на ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути