Ексклюзиви
пʼятниця, 12 лютого 2010 15:59

В аварії загинули семеро паломників

 

Понеділок, 8 лютого, 22.00


В аварії загинули семеро паломників

На Харківщині неподалік села Мірошниківка Коломацького району на трасі Київ-Харків у мікроавтобус Mercedes урізалася вантажівка DAF, яка вискочила на зустрічну смугу. Усі шестеро пасажирів мікроавтобуса з водієм померли на місці. Водій вантажівки живий.

Загиблі їхали на паломництво до Святогірського монастиря на Донеччині, який підпорядковуються УПЦ Московського патріархату. Троє священиків Чернівецької єпархії - Іван Радул, Олександр Георгиця й Михайло Волошенюк, послушник Свято-Успенської Святогірської Лаври Євген Бондарчук та паломники Анатолій Ончуленко, Петро Попов і Микола Радул. У родинах протоієреїв Радула та Волошенюка залишилося по п"ятеро дітей. В отця Олександра Георгиці - четверо.

А в той же час:


Центральна виборча комісія обробила 99,44% бюлетенів. Янукович набирає 48,81% голосів, Тимошенко - 45,61%.


Кандидат у президенти Юлія Тимошенко саме проводить засідання фракції БЮТ у Києві. На ньому закликає однопартійців не визнавати перемогу Віктора Януковича.


У Маріуполі Донецької області 80 будинків залишаються без водопостачання. У приватному секторі між вулицями Брюллова та Лібкнехта прориває трубу діаметром 200 мм. Місцеві жителі переживають третю аварію водопроводу за цю зиму.


64-річна Надія Кравченко з опіками лежить під крапельницею в центральній міській лікарні міста Орджонікідзе Дніпропетровської області. Зранку в її будинку N13 на вул. Пушкіна вибухнув газ. Від двоповерхівки залишились уламки. Упродовж дня рятувальники дістали з-під завалів шість чоловік.


На столичному масиві Троєщина два міліціонери патрульно-постової служби Деснянського району затримують 30-річного киянина. Представляються і просять показати документи. За описом він схожий на розшукуваного грабіжника. Чоловіка відвозять до райвідділу на вул. Драйзера. За півгодини з"ясовують, що напередодні він викрав у свого ровесника мобільний телефон.


Мільярдер Віктор Пінчук із дружиною Оленою Франчук саме виходять зі столичного  палацу "Україна" після концерту Кріса Рі. У команді співака - 32 людини, з яких 25 -  звукотехніки. Вони збирають обладнання. Роз"їжджаються й українські лікарі. Їх запросили на той випадок, якщо 58-річному артисту стане погано. Декілька років тому йому видалили злоякісну пухлину підшлункової залози. Музикант щодня приймає ліки. В Україні виступав востаннє. Цього року Кріс Рі завершує кар"єру.

А в київському Палаці спорту виступає гурт Depeche Mode. Послухати легендарних британців наживо прийшли чемпіон світу з боксу Віталій Кличко та співак Святослав Вакарчук. Соліст Дейв Ґехан зняв із себе одяг і продовжує виступати з голим торсом.


ЦИФРИ



50 вагітних  померли в Україні із 29 листопада 2009 року по 1 січня 2010-го через ускладнення від грипу. Позаторік через грип не померла жодна.


1 003 дні перебуває Юлія Тимошенко на пості голови уряду. Із них 216 припадають на її перше прем"єрство 2005 року. Тимошенко - другий в Україні прем"єр, що подолав рубіж у 1000 днів на цій посаді. Рекорд належить Вікторові Януковичу - 1 277 днів.


АНЕКДОТИ

У кандидата Противсіх свято - у другому турі президентських виборів він посів третє місце по Україні.


Соцопитування напередодні виборів показало, що якщо рядок "Проти всіх" замінити на "Пішли вони всі!", то за це проголосує 99% населення України.


Залізнична катастрофа. Із рейок зійшов спецпотяг із депутатами. Рятувальники прибули на місце й виявили, що тутешні жителі вже встигли всіх поховати.

- Що, всі-всі загинули?

- Ага. Деякі, щоправда, пробували переконати нас, що живі. Але ви ж знаєте, вони завжди брешуть.


Чому зі своїм перукарем ти завжди розмовляєш про погоду?

- А ти що, хочеш, щоб я розмовляв про політику з людиною, яка водить бритвою по моїй шиї?


- Чого Юля не виступає другу добу?

- Кажуть, у трансі від перемоги Януковича.

- Та що Тимошенко - тут сам Нострадамус у шоці!

Зараз ви читаєте новину «В аварії загинули семеро паломників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути