Ексклюзиви
середа, 27 січня 2021 20:40

У книжці про мотоцикли знайшла заначку колишнього чоловіка

Трунар 33-річний Джошуа Хутагалунг з індонезійської провінції Північна Суматра за день став мільйонером, продавши метеорит. Той пробив дах його будинку й увійшов у землю на 15 сантиметрів. Вага каменя 2,2 кілограма, вік – майже 4,5 мільярда років. Знахідку чоловік продав американському колекціонеру за 1,9 мільйона доларів

Як ви отримували легкі гроші?

Школярем любив снеки. Мати була проти, не давала кишенькових грошей. Ішов додому, буцаючи ногами все, що трапиться. Підкинув пачку з-під сигарет і знайшов там 200 гривень.

Олександр МАЛОВІЙ, 21 рік, студент, Черкаси

Вісім років тому знайшов на дорозі 10 гривень. Лежали за кілька метрів від кіоску "Державні лотереї". Вирішив другий раз у житті зіграти. Виграв 7 мільйонів гривень.

Василь САМЧУК, 44 роки, логіст-експедитор, Київ

 

Знайома отримала переказ на свою банківську картку – 400 тисяч гривень. Були шоковані. До банку вона не зверталася, і до неї ніхто.

Ангеліна ЗАГРЕБЕЛЬНА, 35 років, продавець-консультант, місто Золотоноша Черкаської області

Мав звичку збирати дрібні гроші. Через 15 років вирішив розбити всі скарбнички. Рахували всією сім'єю. Отримали майже 7,5 тисячі гривень.

Андрій МАЛУШКО, 51 рік, інженер, Суми

У секонд-хенді побачила гарну куртку. Але пошкодувала віддати за неї 500 гривень. Повернулася в магазин за тиждень. Подруга вмовила придбати. Вдома перед пранням знайшла в кишені 300 доларів.

Наталія КОШАР, 37 років, учителька, Кривий Ріг

Дніпропетровської області

Знайшла на дорозі шкіряний гаманець. У ньому були банківські картки, посвідчення і більш як

10 тисяч гривень. Через соцмережі знайшла власника. Той попросив відправити йому документи й картки, а гроші лишити собі.

Ольга ЗАБІЛА, 26 років, перукарка, Миколаїв

Купила на базарі за 50 гривень стару порцелянову ляльку. В інтернеті прочитала, що це рідкісна колекційна іграшка німецького виробництва. Продала її за 12 тисяч гривень. Кілька тисяч віддала власниці ляльки.

Марія СОБОЛЬ, 30 років, адміністраторка ресторану, Чернівці

У книжці про мотоцикли знайшла заначку колиш­нього чоловіка – 6 тисяч гривень. Розлучилися, бо не хотів іти на постійну роботу, а з підробітків мав копійки. Купила собі сукню.

Катерина ІВАНЧЕНКО, 27 років, офіціантка, Тернопіль

Офіціант переплутав страви і приніс мені чуже тістечко, в ньому знайшла золоту обручку з діамантом. Хлопець за сусіднім столом так збирався освідчитися. За вечерею пара посварилася. Обручку хлопець лишив мені. Продала її за 15 тисяч гривень.

Ірина ГОРДІЙ, 29 років, працівниця банку, Київ

Влітку перекопував землю для посіву й наткнувся на металевий дріб'язок. То були срібні монети XIV століття.

Володимир КРИВОНІС, 36 років, охоронець, Житомир

Помітив на дорозі згорнутий пакет. Видно, що не сміття. Обережно підняв і зрозумів, що тримаю величезну суму. Гроші віддав поліції. Там були майже 200 тисяч гривень, які загубили інкасатори.

Андрій ПРИХОДЬКО, 44 роки, фармацевт, Одеса

Зараз ви читаєте новину «У книжці про мотоцикли знайшла заначку колишнього чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути