четвер, 19 травня 2011 13:25

У Фінляндії такої краси як на Івано-Франківщині не бачив

 

26-рiчний донеччанин Дмитро Мартьянов відпочивав у середині квітня в селищі Ворохта на Івано-Франківщині. За шість діб у готелі, включно з трансфером із вокзалу, дворазовим харчуванням і щоденними екскурсіями заплатив 1400 гривень. Загалом витратив 2500 гривень.

Сподобалося

- Сніг тут буває навіть у травні. Дорогою до Ворохти потрапив у таку заметіль, яка в Донецьку й у лютому буває нечасто. Люди жартома вітали один одного з Новим роком. Охочих щодня возили кататися на лижах. Із кінця березня ціни на Буковелі знижуються у два з половиною рази.

У готелі спорядження давали безкоштовно. Оренда лиж - 80-90 гривень на добу.

Будинки в гуцулів такі, що видно одразу - душу вкладено. Я був у Фінляндії, де теж усі хати з дерева, але такої краси не бачив. Ще вразили рештки замку й католицький храм у місті Бучач на Тернопільщині. Спеціально поїхав туди з Ворохти.

Весілля жителів Сходу України порівняно з гуцульським - нудьга. Тому одразу погодився на роль молодого в театралізованому весіллі, яке зробили для туристів. Отримав величезний драйв.

За п'ятибальною шкалою поставив би Ворохті "4". Тепер хочу до Прикарпаття влітку. Тоді пропонують рафтинг на річці Чорний Черемош.

Не сподобалося

- За лижними трасами ніхто не стежив. У номері за тиждень прибирали двічі. Лише тоді, коли я просив.

Щовечора обіцяли розважальну програму. Але, окрім гуцульського весілля, тільки раз виступали місцеві музики. Решту вечорів люди тинялися по номерах, дрімали під телевізор.

Обіцяли щоденний вибір із п'яти екскурсій. Але вибирати доводилося з двох.

 

50

гривень платив за день користування підйомником у Буковелі в квітні донеччанин Дмитро Мартьянов. У січні один підйом коштував 35 грн

 

 

 

Зараз ви читаєте новину «У Фінляндії такої краси як на Івано-Франківщині не бачив ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути