середа, 29 грудня 2010 19:30

Світ буде поділено на "русский" і "нерусский"

У Новому 2011 році у селян заберуть паспорти й дозволять голосувати мертвим. Але недовго. Вибори до Верховної Ради, яку під ту пору перейменують у "Вєрховний Совєт да Любовь", будуть останніми не лише для безпаспортних селян. Потім паспорти заберуть і в городян, які невдовзі повернуться на свої гор?ди.

Наступним кроком буде скасування кріпацтва й експериментальне запровадження Юр'євого дня для фермерів, спрощенців, залишенців, попутників, закопанців і платників єдиного податку. Норма ця буде перехідною - аж до встановлення та закріплення нової суспільної ієрархії. В ній усталені західною соціологією класи замінять історично ближчою і культурно привабливішою структурою. Відповідно до регіонів, суспільство повертатиметься до традицій Київської Русі, козацької України або Кримського ханства.

Так званий середній клас, від якого один лише головний біль, "боярє" (колишні "пацани") перейменують у "смердів". Усіх інших називатимуть "холопами" для оптимізації та зручності. Також у рамках адміністративної реформи "області" стануть "феодами". Київ стане Донецьком, а Донецьк - Матерью Городов Русских. Податки замінять "оброком", зарплатню - "подачкой", а пенсію - "костью". З "подачки" треба буде заплатити "оброк" на якомога жирнішу "кость" у старості.

Україна разом із Придністров'ям, Південною Осетією й Абхазією проведе Євро-2012 з лапти й городків

У рамках правописної реформи повернуться "єри" і "яті". Тепер реклама, наприклад, відомого оператора мобільного зв'язку звучатиме так: "КиевстарЪ. Теперь лучше, чем встарь".

Новий головний закон країни стане чимось середнім між Конституцією Пилипа Орлика, "Руською правдою" Ярослава Мудрого і Шаріатом. Європейські ідеали першого будуть врівноважені справедливістю другого і суворістю третього. "Домострой" вдало поєднає Житловий і Трудовий кодекси. "Олігархи" для зручності стануть "хозарами" й іноді впадатимуть у княжу немилість. Закони, які тепер затверджуватиме боярсько-хозарська еліта, будуть адаптованими варіантами княжих "поученій". Обов'язковими елементами поведінки смердів і холопів стануть "чинопочитание", "смиренномыслие" і "благообразие".

Інтернет перейменують на "кружево", а згодом замінять "тетрісом". Увесь світ буде поділено на "русский" і "нерусский". Їх розділятиме нова залізна завіса. Спільністю обох світів буде лише газова труба. "Мова" остаточно розчиниться в "русском море", але не знайдеться й одної людини, яка за цим пожалкує.

Отже, 2011-й стане початком амбітних перетворень нової влади, яка вже 2012-го разом із Придністров'ям, Південною Осетією й Абхазією проведе Євро-2012 з лапти й городків. До того часу побудують нові бараки й нові дороги. Ними їздитимуть нові дурні, яких тепер називатимуть "світочами".

Тобто, загалом 2011 рік не принесе нічого принципово нового.

Зараз ви читаєте новину «Світ буде поділено на "русский" і "нерусский"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути