Ексклюзиви
четвер, 18 березня 2010 18:50

"Чухраїнці" тижня

  43-річна актриса Ольга Сумська зі співаком Віталієм Козловським (праворуч) святкують його 25-річчя у столичному "Вагоні-ресторані" 9 березня 2010 року
43-річна актриса Ольга Сумська зі співаком Віталієм Козловським (праворуч) святкують його 25-річчя у столичному "Вагоні-ресторані" 9 березня 2010 року

1927 року Остап Вишня зазначив п'ять головних рис вдачі "чухраїнців". Цього разу вони проявилися в таких ситуаціях:


Якби ж знаття

14 березня п'ятеро чернівчан потрапили під лавину на північному схилі гори Хом'як, поблизу міста Яремче на Івано-Франківщині. Четверо врятувалися. А їхнього 25-річного товариша рятувальники викопали з-під 2-метрового шару снігу через 5 год. мертвим.

У гори чоловіки пішли кататися на сноубордах. Не зареєструвалися на жодному з гірських пошуково-рятувальних пунктів, не поцікавилися погодними умовами. Для спусків обрали найбільш небезпечний схил гори. Загиблий був найдосвідченішим у компанії. Спускаючись на сноуборді він "підрізав" сніговий схил і спровокував лавину довжиною 60 та завширшки 50 м. Загинув миттєво, кажуть рятувальники.


Забув

11 березня у Верховній Раді створили нову коаліцію "Стабільність і реформи". До неї ввійшли фракції Партії регіонів, комуністів, Блоку Литвина, позафракційні депутати, кілька "нунсівців" та "бютівців".

Коаліція проголосувала за призначення 62-річного Миколи Азарова прем'єр-міністром і склад нового уряду. Однак наприкінці засідання Литвин забув про складання присяги Азаровим й оголосив про закриття роботи парламенту. Нагадали колеги, і новообраний прем'єр, насилу прочитав текст присяги українською.


Якось воно буде

Співак Василь Лазарович поїде на міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2010 лише після перемоги в національному відборі. 15 березня заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман оголосила, що не хоче, щоб Лазарович повторив долю гурту "Гринджоли". Їх 2005-го призначили учасниками Євробачення без конкурсу. Гурт посів 19-те місце. Так само без конкурсу торік 29 грудня керівництво НТКУ вирішило, що Україну на Євробаченні-2010 представлятиме Лазарович. Відтоді для участі в конкурсі співак зібрав у спонсорів і друзів майже $800 тис.

- У мене вже все готово. Я витратив багато грошей, навіть кліп на конкурсну пісню зняв, - каже співак.

Цьогорічне Євробачення відбудеться 25-29 травня в Осло, Норвегія.

Я так і знав

Після цьогорічної зими три чверті українських доріг потребують капітального ремонту.

- Нічого дивного, - каже Вадим Гуржос, голова Укравтодору. - Дорога повинна кожні п'ять років проходити поточний ремонт, а кожні 12 - капітальний. А в нас ці роки пропущені по чотири-п'ять разів. Бо ремонт кілометра коштує у середньому 500 тисяч євро.


Спізнився

9 березня у столичному "Вагоні-ресторані" співак Віталій Козловський святкував 25-річчя. Частина гостей спізнилися через концерт німецького гурту Rammstein у Міжнародному виставковому центрі. А співачка Євгенія Власова і колишня модель Наталія Окунська затрималися на відкритті магазину аксесуарів та одягу Ferrari. Та й сам Козловський прибув на півгодини пізніше. Пояснив - через затори.


Зараз ви читаєте новину «"Чухраїнці" тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути