четвер, 27 травня 2010 16:31

Мешканець міста Мукачеве вирощував на городі 360 кущів коноплі "для власних потреб"

 

Понеділок, 24 травня, 16.10

У районній лікарні міста Калинівки на Вінниччині обстежують 11 жителів села Іванів. За годину до цього блискавка влучила в трансформаторну підстанцію неподалік підприємства "Термінус".

- Автоматично спрацювали 70 вогнегасників протипожежної сигналізації - посипався порошок, подібний до муки. Він вбирає кисень. Хоча цех і великий, можна було задихнутися. Люди в паніці намагалися вибігти на вулицю. А самої пожежі не було, то система спрацювала автоматично, - розповідає 60-річний Володимир Школін, начальник з охорони праці підприємcтва.

На ранок постраждалих випустили з лікарні.

А в цей час:

Трапом літака у Львівському аеропорту сходить 80-річний боксерський промоутер із США Дон Кінг. Його зустрічають двоє дівчат в українських одностроях із короваєм. Кінг відламує шматок, з'їдає й викрикує: "Слава Юкрейніан".

Півгодини чекає на багаж. Нервує. Потім їде до ресторану "Шекспір". Його власник, депутат Львівської міської ради, голова фракції "Пори" Петро Адамик оплатив приліт американця до України. Кінг веде переговори з колишнім чемпіоном світу, 32-річним боксером Андрієм Котельником. Уночі, бо в Сполучених Штатах у цей час день. О 7.00 підписують трирічний контракт. Котельник має провести шість боїв.


59-річний президент Віктор Янукович телефоном розмовляє з американським віце-президентом 67-річним Джо Байденом. Прес-служба українського президента згодом скаже, що Байден підтримав курс реформ Януковича. У повідомленні про розмову на сайті Держдепартаменту США про реакцію Байдена - жодної згадки.

Близько сотні жителів Харкова охороняють парк ім. Горького в центрі міста. 20 травня мерія вирішила частину його вирубати й збудувати дорогу.

У понеділок зранку мешканці обнімали дуби та сосни - не давали бригаді лісорубів спиляти дерева. О 4.00 вівторка сто міліціонерів оточили частину парку.

- Людей відтягували силою, били, а потім ще добивали ногами, - каже 24-річний активіст Олег Вяткін. - Ми втратили тридцять дерев.

Харків'яни переконані: поблизу дороги з'явиться низка магазинів та бізнес-центрів.

Міліція отримує виклик телефоном: декілька хвилин тому 32-річний мешканець села Лани Перемишлянського району на Львівщині стріляв на подвір'ї з пневматичної рушниці. Куля влучила в шию 58-річної тещі. Дорогою до лікарні жінка помирає. Згодом міліціонери встановлять: усе сталося через необережність.

 




8 722 чиновники в центральних органах влади України володіють іноземними мовами - переважно англійською та французькою. За даними школи вищого корпусу державної служби.

 


 

48-річний мешканець міста Мукачеве Закарпатської області Андрій вирощував на городі 360 кущів коноплі "для власних потреб". Під час обшуку в його будинку знайшли 2 кг марихуани та 9 кг коноплі.

Мер Сімферополя Геннадій Бабенко хоче перевіряти перед входом до сесійної зали, чи є в депутатів небезпечні предмети. У березні минулого року об його голову розбили двоє яєць.





"Мені бабуся в дитинстві казала, що я дуже ласкавий", -

Віктор Янукович, президент України, напередодні візиту до Львова про свою толерантність та повагу до жителів усіх регіонів

 

"Половину того, що заробляв, повинен був віддавати на хабарі", -

Володимир Константинов, голова Верховної Ради Криму, про свою роботу у будівельній компанії "Консоль"

 





Анекдоти


Коли бачиш поруч Медведєва і Януковича, мимоволі замислюєшся: хто з них великорос, а хто малорос.

На Каннському кінофестивалі запитують у англійського критика:

- Які фільми про Україну особливо сподобалися західним глядачам?

- Із ігрових - "Вогнем і мечем" за Сенкевичем, а з документальних - відеоролики "Яйцем і вінком по Віктору Януковичу".

- Чув, Янукович у Китай збирається?

- Так. Тепер Ганна Герман ламає голову, як переконати Віктора Федоровича не цитувати Конфуція і не кланятися Великій китайській стіні.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець міста Мукачеве вирощував на городі 360 кущів коноплі "для власних потреб"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути