четвер, 16 вересня 2010 12:20

Людину місяця обирають українці

Героями попередніх місяців були:

Січень. Сергій Тігіпко, 50 років, Київ. Посів третє місце на президентських виборах 2010 року. Досяг 13% із нуля за півроку кампанії.

Лютий. Марія Радевич, 28 років, місто Дрогобич на Львівщині. Народила трійню, до цього виховували з чоловіком ще чотирьох дітей.

Березень. Володимир Дзенік, 32 роки, село Хотешів на Волині виніс із пожежі сестер 2-річну Ліду та 4-річну Ангеліну Цвих.

Герой квітня. Ігор Віблий, 37 років, Черкаси. Врятував шестикласника. Той почав тонути, коли з друзями поплив Дніпром до піщаного острова.

18 травня. Андрій Копач 17 років, місто Котовськ Одеської області. Врятував 20-річну незнайомку Альбіну Самсутдінову. Сам потонув у морі.

Червень. Ольга Пашолок, 47 років, Кривий Ріг Дніпропетровської області. Встановила рекорд із плавання серед жінок-інвалідів. Без ніг подолала 15 км за 3 год. 25 хв.

Липень. Василь Лазоришинець, 53 роки. Він уперше в Україні зробив операцію 11-денній Софії Борух. У неї була вроджена вада серця - гіперплазія. До цього від хвороби діти помирали в перші тижні життя.


Кого ви обрали б людиною червня в Україні?


Дмитро Тряпкін 67,5

Сергій Шемук 14,5

Геннадій Москаль 8,0

Артем Федецький 6,9

Ганна Пославська 3,1

1. Артем Федецький, 25 років, захисник "Карпат", забив гол у ворота турецького "Галатасарая" на останніх хвилинах матчу. З рахунком 1:1 "Карпати" вийшли до групового турніру Ліги Європи.


2. Геннадій Москаль, 59 років, член блоку "НУ-НС" зробив кілька заяв про зловживання владою, зокрема про будівництво маєтку міністра внутрішніх справ Могильова в Криму і подарований йому Cadillac ватрістю $1млн.


3. Ганна Пославська, стала третьою віце-міс на конкурсі "Міс Всесвіт-2010" в американському Лас-Вегасі. Це перший високий результат української учасниці у міжнародних конкурсах краси.


4. Сергій Шемук, 38 років, донецький шахтар побив рекорд Олексія Стаханова. За 8 год. він нарубав 170 т вугілля за норми видобутку 8,4 т.


5. Дмитро Тряпкін, 30 років, боєць МНС у Сумах піднявся пожежною драбиною на десятий поверх, зняв із підвіконня навстіж відчиненого вікна 2-річну дівчинку.

Зараз ви читаєте новину «Людину місяця обирають українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути