Ексклюзиви
середа, 08 серпня 2012 17:02

Квитки на концерт Мадонни коштували від 650 до 13 тисяч гривень

Автор: фото: Захар Колісніченко
  У Черкасах неподалік фонтана в парку біля Будинку рад 3 серпня на сцені-подіумі встановили білий рояль із написом ”Черкащина”. Каркас зроблений за розміром класичного рояля, всередині – електропіаніно. Рояль під’єднаний до фонтана. Вода піднімається залежно від темпу музики. Концерти планують давати щовечора, гратимуть місцеві музиканти. Інструмент стоятиме в сквері до холодів
У Черкасах неподалік фонтана в парку біля Будинку рад 3 серпня на сцені-подіумі встановили білий рояль із написом ”Черкащина”. Каркас зроблений за розміром класичного рояля, всередині – електропіаніно. Рояль під’єднаний до фонтана. Вода піднімається залежно від темпу музики. Концерти планують давати щовечора, гратимуть місцеві музиканти. Інструмент стоятиме в сквері до холодів

Субота, 4 серпня, 17.00

Працівники Київського метрополітену перекривають дві станції – "Палац спорту" й "Олімпійську", щоб уникнути тисняви. За 2 години на стадіоні "Олімпійський" має розпочатися концерт американської поп-співачки 53-річної Мадонни. Квитки на нього коштували від 650 до 13 тисяч гривень.

Між людьми ходить чоловік у джинсових шортах і блакитній футболці. Тримає прямокутний шматок картону з написом фломастером "куплю билеты".

– Всегда найдутся те, кто купил билеты и не может пойти. И те, кто не успел приобрести и хочет пойти, – каже. – В касі найдешевші по 800 гривень лишилися, а були по 650. Їх можна купити за 500 і продати за 600. Але багато не заробиш – тисяча за концерт максимум.

Початок шоу затримується на 3,5 години. Мадонна з'являється на сцені навколішки. Молиться. Горить велика лампада, танцівники, вбрані як ченці, її розгойдують. Потім топчеться по хресту. Наступна пісня – лягає на ліжко і п'є віскі. Імітує статевий акт у стилі садо-мазо і "стріляє" в партнера. На великому екрані показують бризки крові. Мадонна танцює стриптиз – знімає блузку і приспускає штани, демонструючи чорні стрінги.

– Вам подобається? – питає англійською. І додає українською. – Ох…єно! Дякую.

Співачка приїхала в Київ за два дні до виступу зі своїм бойфрендом – французьким танцівником 24-річним Брахімом Заібатом і двома доньками. Поселилася у 5-зірковому готелі "Гаят". Її команда зайняла три поверхи. Мадонна привезла півтисячі обслуги та 40 вантажівок з обладнанням.

Мадонна в Україні вперше, в рамках туру на підтримку альбому MDNA. Її гонорар за 2-годинне шоу 1,2 мільйона доларів

А в цей час:

Письменники брати Капранови обідають удома після з'їзду Української платформи "Собор", що відбувся зранку. Він вирішив, що брати очолять список партії на парламентських виборах. "Собор" віддав перші 28 місць громадським та культурним діячам.

– Коли погоджувалися на цю історію, то не думали, що будемо в списку номерами один і два. Але все вирішував всемогутній Google, – розповідає Дмитро.

Списки сформували за особистісним рейтингом кожної людини. Капранових поставили за алфа­вітом: перший у списку – Віталій, а другий – Дмитро.

Якщо до 14 жовтня соціологічні дослідження покажуть, що партія непрохідна, письменники та їхні однопартійці пообіцяли зняти свої кандидатури на користь однієї з опозиційних сил. На користь якої – самі ще не знають.

– Вибирай "аж очі ріже", бо реально сидіти не можна, – каже львів'янка Юлія Середа товаришу Миколі Петриненку.

Обоє схилилися над монітором ноутбука у сквері на пл. Петрушевича неподалік центру міста.

– Дивись, уже хтось сьогодні відзначав, що центр смердить, – додає Микола.

Минулого тижня в інтернеті запустили інтерактивну карту Львова www.smorid.vertalab.com. Кожен може ­зайти на сайт і позначити вулиці, де смердить.

Микола пише назву вулиці, вказує дату та час, коли був відчутний сморід. Із трьох позицій: "підсмерджує", "смердить", "аж очі ріже" – вибирає останню.

Неприємний запах у місті стоїть кілька років. ­Припускають, це через зношені очисні споруди промислових підприємств.

Третю годину збирає яблука на трасі біля містечка Гайсин на Вінниччині 47-річний Володимир Олійник.

– А трясця їм, я вже нарачкувався тут, що нічого не хочу.

Чоловік віз яблука із села Тарасівка, там купив у місцевих по 20 коп., а продасть у Вінниці по 60 коп. за кілограм.

– Коли брав останній мішок, обманув одну бабу на пару гривень. Вона ще подивилася на мене, каже: точно, сину, не обманюєш, бо боком тобі вилізе. У мене не вистачило дрібних грошей, думаю, обійдеться. Тільки виїхав за місто, як почув свист, а тоді бабах! ­Дивлюся – ­причеп перекинувся, яблука на обочину посипались. Колесо лопнуло і розлетілося на шмаття.

О 21.00 приїхав кум Володимира з новим колесом.

36-річна Наталія Головатюк із ­дочкою-п'ятикласницею міряють 36-ту за ліком шкільну форму на Центральному ринку у Вінниці.

– Уже сил нема! Обійшли з Інною шість торговельних центрів, з десяток магазинчиків і чотири ринки. Нормального одягу для дитини нема. Таке враження, що мірки з китайців брали – усі безформні, однотипні, – каже Наталія.

Наступного дня вона купує тканину й ­заносить у приватне ательє. Форма за її ­ескізом обходиться у 400 грн, на ринку коштувала б 350.

Що світ дізнався про Україну за тиждень

Українець і нападаючий київського "Динамо" Андрій Шевченко ­вішає ­бутси заради політичної кар'єри. ­Напередодні жовтневих парламентських виборів 35-річний Шевченко, який забив 48 ­голів у 111 матчах за свою країну, приєднався до партії "Україна – ­Вперед!" Її створили політики, яких вигнали з основної опозиційної коаліції, яку раніше очолювала прем'єр-­міністр Юлія ­Тимошенко, – повідомляє американська телекомпанія CNN.

Зміцнення позицій російської мови в Україні не пов'язане з реальними потребами. Це спроба президента Януковича втихомирити Кремль, – пише поль­ське видання Rzeczpospolita. Твердження, що російська в Україні зазнає дискримінації, очевидна неправда.

 

154000 євро компенсації за фізичні й моральні страждання відсудив в України у Європейському суді з прав людини Богдан Савицький із села Поточище Городенківського ­району Івано-Франківщини. Савицького 1998 року ­побив наряд патрульно-постової служби Городен­ківського райвідділу міліції. Через травму хребта чоловік став інвалідом I групи і може пересуватися лише на візку. Це – рекордна сума компенсації, яку коли-небудь присуджували громадянину України

Кожне п'яте яблуко і другий ­абрикос привезені в Україну з-за кордону, за даними Держкомстату. 40% фруктів на українських ­ринках – імпортні. Взимку їх частка зростає до 75%.

Маріупольським педа­гогам заборонили вдягати на роботу спідниці вище колін та взувати домашнє, масивне взуття, зношене, таке, що втратило форму, брудне і не зафіксоване на нозі. Вчителів також зобов'я­зують носити бейдж, на якому зображена емблема установи та інформація про працівника.

З 1 серпня лікарям та фармацевтам заборонили нав'язувати ліки пацієнтам, рекламувати медикаменти та брати винагороди від представників фармацевтичних компаній. Фармацевтам заборонено приховувати інформацію про наявність подібних лікарських засобів за нижчою ціною. Закон підписав президент.

 

"Згадайте, коли ми голосували за закон про мови – трибуни охороняються, президія охороняється, депутатів наших багатьох немає, справа вже йде до канікул. Нас посадили в залі на кнопки. Я відверто кажу – освоїв п'ять кнопок, можу і на ­вісім натиснути, якщо треба. Багатоверстатником став – змушують голосувати, голосуємо"

Олександр СТОЯН, народний депутат-"регіонал" про те, що голосує в парламенті за п'ятьох колег

 

 

Онук підходить до дідуся Януковича з підручником історії й питає:

– Діду, а хто такі знедолені?

– Ну, це, напевно, ті, хто з нами не в долі.

Біжить собака з України до Росії. Очі вирячені. Його запи­тують:

– Чому біжиш?

– Та жерти тут нічого. Побіжу в Росію.

Через кілька днів біжить назад. Очі ще більше витріщені.

– Що цього разу?

– Та там теж жерти нічого. А в Україні хоч гавкати ­можна.

Зустрічаються двоє ­даїшників – український і польський. Польський каже:

– У нас водії напідпитку ­їздять криво, а тверезі прямо.

– А в нас навпаки: п'яні ­їздять прямо, а тверезі криво.

– А чого так?

– Ями об'їжджають.

 

Зараз ви читаєте новину «Квитки на концерт Мадонни коштували від 650 до 13 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути