четвер, 29 липня 2010 11:53

Які казуси з вами траплялися під час сексу?

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

У німецькому місті Любек коханці випали з вікна. Пара займалася сексом на підвіконні в орендованій квартирі на першому поверсі. Там вони регулярно зустрічалися таємно від своїх чоловіка та дружини. Жінка сиділа спиною до вікна. Під час сексу вона занадто сильно відкинулася назад і випала з вікна, потягнувши за собою партнера. "Не було в нас ніякого сексу. Ми просто дуріли. Я взагалі не пам'ятаю, як ми впали", - заявила перехожим, які зібралися навколо них. У результаті падіння коханці отримали переломи та забої.


Ми запитали в українців: які казуси з ними траплялися під час сексу?

 

"На дачі з друзями трохи випили й пішли в лазню паритися. Коли всі вийшли на вулицю, вирішили з дівчиною зайнятися сексом. Лазня невелика, і ніде було розвернутися. Коли міняли позу, необережно сів на трубу з кип'ятком. Протверезів одразу".

Анатолій, 32 роки, таксист, Житомир

 

"Під час сексу назвав свою дівчину ім'ям колишньої. Якось вирвалося. Хотів щось приємне сказати - і тут на! Намагався викрутитися, казав, що їй почулося, мовляв, ім'я починається на таку саму букву. Переконував, що в цей час про іншу не думав, - марно. Вона встала з ліжка, одяглася й пішла".

Михайло ПАНКУЛИЧ, 27 років, менеджер із продажів, Ужгород

"Близько року добивався дівчини. А під час першого з нею сексу звело ногу так, що не міг розігнути її. Мабуть, від хвилювання. Зізнатися їй було соромно. Тому правою рукою погладжував дівчину, а лівою розтирав ногу. Вона певно подумала, що я тільки так можу задовольнитися. На мої дзвінки більше не відповідала".

Артем, 28 років, консультант, Львів

"Разом із колегою поверталися з відрядження. В купе були самі, і нас потягнуло одне до одного. Він мене пестив, і все було класно. Але коли торкався грудей, то одразу, як ошпарений, забирав руки. Я не розуміла чому, і соромно було спитати. А коли приїхала додому, побачила, що в мене заклеєні соски. Ще вдома їх заклеїла спеціальним пластиром і забула. Відучую 2-річну доньку від грудного вигодовування".


Тетяна, 27 років, оператор, Ужгород

 

"Був випадок із моєю сусідкою по кімнаті в гуртожитку. У неї пірсинг на інтимному місці. Ми якраз виселилися та все здали коменданту - і подушки, і матраци. Вони зі своїм хлопцем зайнялися сексом на голому ліжку. Подруга пірсінгом зачепилася за залізну пружину. Рятували дівчата, бо в хлопця не вийшло роз'єднати".

Оксана, 24 роки, продавець, Полтава

"Зайнялися сексом на пральній машині у ванній батьків. Спочатку все було класно, а потім відчули, як нас трусить і що далі, то сильніше. Жінка мене відштовхнула, і обоє звалилися на підлогу. Пральна машина нас ударила током".

Михайло, 29 років, перекладач, Київ


"Під час сексу зламали ліжко батьків своїх друзів. Було і дуже неприємно, і смішно.

Друзі покликали нас у гості на шашлики. І поки все готувалося на природі, ми з дівчиною зачинилися в спальні їхніх батьків. Тільки почали, і тут на тобі - ліжко розвалилося в чотирьох місцях. Мабуть, і без нас було добре розхитане. Спочатку сміялися. А коли батьки за столом запитали в друзів, що трапилося з ліжком, стало соромно, по черзі вигадували всілякі нісенітниці".

Сергій, 22 роки, студент, Київ



Зараз ви читаєте новину «Які казуси з вами траплялися під час сексу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути