Ексклюзиви
четвер, 17 лютого 2011 13:56

Як вам не щастило в подорожах?

 

У Нью-Йорку вручили $10 тис. премії "Найнещасніший мандрівник". Ним став американець генетик Гері Фельдман із Каліфорнії. У жовтні 2009 року він поїхав до В'єтнаму і видерся на гору поблизу Ханоя. На вершині вирішив сходити до вітру. У той час як справляв нужду, під ногами обвалилася земля, і Фельдман упав із 9-метрової висоти. Сильно ушкодив ногу, його оперували. Після того пережив ще сім операцій, лікарів відвідує досі. За історію Фельдмана в інтернеті проголосували найбільше людей. Всього на конкурс подали заявки 800 нефартових мандрівників.

Ми запитали читачів: як їм не щастило в подорожах?

Упав зі слона на одній із прогулянок в Індії. Його тільки помили, був дуже слизький. А може, сідло не втрималося, чи його закріпили погано. Ушкодив руку й ногу. Наступного дня нудило, піднялася температура. Місцевий лікар прописав рисову кашу й сироп. Сказав, то не пов'язано з падінням. Просто я переїв гострих страв.

Андрій ШЕВЧЕНКО, економіст, 29 років, Донецьк

Поїхали кататися на лижах у високогірне село Ґерґеті в Грузії. А снігу взагалі нема. Місцеві казали, таке трапилося вперше за останніх 10 років. Зазвичай, його в цю пору лежить кілька метрів. Найбільш неприємне було те, що в день від'їзду сніг повалив, дуже густий.

Тетяна БАДАЛОВА, 27 років, піар-менеджер, Київ

Два роки тому збиралися родиною на море в Судак. Подорожував із дружиною, сином і його дівчиною. Грошей було небагато, поїхали "Газеллю", на місці хотіли жити в наметах. Через 250 кілометрів, під Бердянськом, машина глохне. Подивився - двигун розламався на дві частини. Такого ще в житті не бачив! Винайняв за 3500 гривень тягача, аби відвіз додому. Машину ремонтували тиждень. Коли нарешті потрапили на море, то всі четверо отруїлися виноградом. Кілька днів нудило.

Олександр ДІМУРІН, 46 років, водій, Красний Луч, Луганська обл.

Відпочинок у Єгипті припав на їхню революцію. Увечері ходили Каїром, і якась жінка в хіджабі почала кидати в нас каміння. Потім за нами побіг натовп, упіймали, били. Ми кричали: "Friends!", а вони це зрозуміли як "France" і лупцювали ще більше. Потім кілька нормальних єгиптян відбили нас у натовпу, втекли. Заблукали, довго не могли знайти друзів. Ввечері там було дуже небезпечно. По місту - купа спалених машин, барикади. Багато людей із бітами й палицями.

Олексій БРОВКО, 22 роки, студент, Київ

Завжди у Криму поселяємося в одному й тому ж готелі, бо дуже там подобається. Минулого разу не пощастило - його заселили геї та лесбіянки. Якийсь там форум проводили. Довелося у розпал сезону шукати інший готель. Як поясниш малечі - чому дядя цілує іншого дядю? Де їхні дружини? Або чому тьотя обіймає іншу за талію?

Надія НОСОВА, 28 років, учитель, Ужгород

Якось у Німеччині поселилися в старовинному готелі. Йому вже не одна сотня років. Сантехніка та опалення відреставровані, мідні. Зайшла в душову кабіну, а там - із десяток всяких ручок, кнопок. Що крутити? Що натискати? В результаті сильно обварилася, бо включила майже окріп.

Марина МАРЧАК, 35 років, лікар, Київ

Тричі пробивали колеса, доки доїхали з Рівного до Львова.

Оксана БРАНТ, 28 років, менеджер із продажу, Рівне

Нас із чоловіком покусали клопи в готелі в Таїланді. В номері був запах цвілі від старих меблів. Та ми не зважали, насолоджувалися відпочинком. Якось прокинулися покусані, чухалися. Думали, то комарі. Наступного дня нас покусали ще сильніше. Перевернули все догори дриґом у номері і знайшли клопів у ліжку.

Світлана ЛЮБІМОВА, 35 років, домогосподарка, Київ

Зараз ви читаєте новину «Як вам не щастило в подорожах?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути