середа, 13 червня 2012 11:40

Російських фанів від побиття у Львові охороняв "Беркут"
12

Вболівальники пили пиво, стрибали та співали пісні
Фото: ФОТО: Павло ПАЛАМАРЧУК
Українці підтримували польську команду
Польща зрівнює рахунок
Люди показували великий палець до низу, коли показували футболістів Росії

Вчора, 12 червня, не зважаючи на дощ, львівська фан-зона зібрала кілька тисяч глядачів на перегляд матчу Польща-Росія. Найбільше було поляків та українців.

Переважна більшість фанів зібрались у центрі фан-зони навпроти екрану. Їх було близько тисячі. Вони весь час кричали: "Польща!", "Вперед біло-червоні!", "Хочемо голу!".

У перерві пили пиво, стрибали та співали пісні. Коли на екрані показували російських вболівальників, над львівською фан-зоною проносилося голосне "Фу!". Люди показували великий палець до низу.

Також на матчі було близько тридцяти росіян. Двоє з них намагалися діяти на противагу польським фанам. Але кількісна перевага була за поляками. Часто перед них вибігав польський чи український вболівальник з криком "Польща переможе!"

Задля безпеки росіян непомітним кільцем оточили "беркутівці". Вони невеликими групами стояли навколо російських фанатів. Одразу по закінченню матчу всі росіяни першими покинули фан-зону.

Цієї ночі під зливою було посилене патрулювання центральних вулиць міста. Правоохоронці побоювалися виникнення конфліктних ситуацій між фанами. Тому на кожній вулиці був патруль з кількох міліціонерів. Та через непогоду сутичок не було. Фанати швидко розійшлися по домівках.

Зараз ви читаєте новину «Російських фанів від побиття у Львові охороняв "Беркут"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути