понеділок, 02 липня 2012 09:34

Рамос запхав куртку у кубок Анрі Делоне
8

Мікс-зона "Олімпійського"
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Давід Сілва
Серхіо Рамос з кубком Анрі Делоне

Близько першої години ночі футболісти збірних Італії та Іспанії почали виходити з роздягальні. Першими у мікс-зоні "Олімпійського" з'явилися італійці. Мали засмучений вигляд, але не відмовляли в інтерв'ю, автографах та фото. Останні два пункти більше стосувалися українських репортерів, більшість іноземних колег байдужі до таких речей.

"Джіджі, ти найкращий голкіпер світу", - каже Буффону російська журналістка з українським та іспанським прапорами на щоках. Обнімає воротаря під час спільного фото. Капітан збірної Італії нікому не відмовляє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іспанія-Італія-4:0

Маріо Балотеллі пройшов мікс-зоною мовчки, нікому нічого не говорив і не підписував. Виглядав навіть не засмученим, а нещасним. Під час нагородження команд він навіть плакав. Наставнику збірної Чезаре Пранделлі довелось заспокоювати молодого нападника.

"Сеньйоре дель Боске, ви найкращий тренер світу. Іспанія — чемпіон!" - каже та сама російська журналістка. Схоже в неї будуть фотографії з усіма учасниками фіналу Євро-2012.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Іспанії виграла Євро-2012

Наставник збірної Іспанії влаштував справжню автограф сесію у мікс-зоні. Тепло вітався зі знайомими журналістами. Виглядав дуже щасливим. За своїм тренером почали виходити і футболісти.

"Я трохи нервуюсь, ніколи не робила нічого подібного, - каже журналістка з Китаю. У руках тримає футболку збірної Іспанії та синій маркер. - Хочу взяти кілька автографів для свого племінника".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я пишаюся своїми хлопцями" - Пранделлі

Повз проходить Хесус Навас. Розписується на футболці і посміхається дівчині. У неї від хвилювання падає маркер на підлогу. Футболіст піднімає його і віддає журналістці.

Хаві виходить з прапором Каталонії на шиї. Деякі журналісти відразу занотовують це собі у блокноти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Травма Мотти позбавила Італію можливості чинити опір" - Дель Боске

Майже у всіх футболістів висять медалі на шиях. Андреас Іньєста тримає у руці нагороду найкращому гравцеві поєдинку. На прес-конференції він отримав її від Крістіана Карамбе та Давора Шукера.

Справжній фурор викликала поява у мікс-зоні Серхіо Рамоса, який вийшов до журналістів з кубком Анрі Делоне. Всі відразу кинулися фотографувати трофей. До його ручок прив'язані червоні стрічки, а з горла стирчить рукав чогось схожого на спортивну куртку. Футболіст навіть дозволив журналістам торкнутися кубка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іспанія заробила на Євро-2012 так само, як і чотири роки тому

"Шкода, що це тільки копія. Справжній кубок зберігається у штаб-квартирі УЄФА", - зауважує колега.

Рамос, як і майже всі гравці збірної Іспанії, довго спілкується з журналістами. Потім швидко проходить мікс-зону, позуючи для фото з кількома щасливчиками. Серхіо вийшов останнім із роздягальні. Після нього журналісти почали розходитися. На годиннику вже було по другій ночі.

Зараз ви читаєте новину «Рамос запхав куртку у кубок Анрі Делоне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути