понеділок, 18 червня 2012 12:38

Німці святкували перемогу аж до ранку
17

Фото: Фото — Павло ПАЛАМАРЧУК

Учора збірна Німеччини перемогла команду Данії з рахунком 2:1. уже через дві години в центр Львова почали прибувати фани зі стадіону. Данці ішли похмурі та не веселі. Німці ж прямували вулицями на площу Ринок із співами та танцями. Святкування перемоги вони розпочали біля фонтану Амфітріти.

Близько трьох сотень німецьких фанів танцювали, співали, кричали та пили пиво. До них також долучилися українці. Попервах вони перекликувалися кличами "Україна" та "Дойчленд". Також українці кричали "Слава Україні!", "Смерть ворогам!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сімон К'яєр став ногою на відро на "Арені Львів": Німеччина відправила Данію додому

"Тепер ми можемо дійсно погаласувати, - сказав один із німецьких фанів. - Збірна виконала завдання мінімум — вийшла із групи. Тепер їй потрібно здобувати кубок. Ми з нею. Жаль, що більше не буде матчів у Львові. Це місто нам усім дуже сподобалося. Тут дуже комфортно та по-європейськи."

Крім того один із німців виліз на скульптуру Амфітріти. До цього вона стояла у формі збірної України. Фанат пов'язав на одне плече богині німецький прапор та почепив на голову парик кольорів німецького прапора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євро-2012. Збірна Німеччини відправляє данців додому

Продовжилися святкування перемоги біля костелу єзуїтів. Тут біля одного з літніх кафе фани влаштували справжню гулянку. Аж до самого ранку. Безпеку забезпечували кілька міліціонерів, але у дворі однієї з вулиць стояв автобус з "Беркутом". Проте усе пройшло мирно, без сутичок.

Зараз ви читаєте новину «Німці святкували перемогу аж до ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути