неділя, 17 червня 2012 00:04

Чехія вибила збірну Польщі з Євро-2012

Чехія вибила збірну Польщі з Євро-2012
Пшемислав Титонь сумує після вильоту збірної Польщі ФОТО: Reuters

Збірна Чехії з рахунком 1:0 обіграла команду Польщі у матчі третього туру групового раунду Євро-2012. Таким чином, чехи набрали шість очок і посіли перше місце в групі А, а поляки з двома очками залишилися на останньому місці, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Перед матчем Францішек Смуда заявив, що ця гра буде найголовнішою у його житті. Схоже, кожен польський футболіст думав так само, тому що на поле господарі турніру вийшли неймовірно мотивованими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чехія - Польща - 1:0

Не встигла розпочатися гра, як Дудка вже пробивав "ножицями" у штрафному суперника, але не влучив по воротах. Потім Обраньяк вивів Блащиковські на ударну позицію, але Чех вчасно вийшов з воріт. Через хвилину Блащиковські вже виступив у ролі асистента, кинувши в прорив Левандовскі, але форвард примудрився пробити поряд із стійкою.

Польща продовжувала тиснути, чеська оборона ледь встигала відбиватися, а Чех крутився в "рамці" як білка в колесі. На 22-й хвилині він відбив небезпечний удар Беніша, а потім впорався з пострілом Муравськи. Лише під кінець тайму поляки знизили темп і чехи навіть створили небезпечний момент, але Титонь впорався з ударом Піларжа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Греція-Росія-1:0

Другий тайм обидві команди почали якось неспішно, хоча напевно знали результат паралельного матчу і розуміли, що нічия в цій грі нікому не потрібна. В основному гра йшла в центрі поля, було багато боротьби, але мінімум ударів. Чехам вдалося приспати пильність польських захисників і на 72-й хвилині команда Білека повела в рахунку. Барош увірвався в штрафний майданчик, віддав пас на Йірачека, який на замаху прибрав захисника і точно пробив низом.

Полякам втрачати вже було нічого і вони всією командою кинулися відіграватися, але фінального штурму не вийшло. Чехи грамотно оборонялися, тренер випустив двох гравців в лінію захисту і в результаті їм вдалося утримати таку важливу перемогу.

Зараз ви читаєте новину «Чехія вибила збірну Польщі з Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути