середа, 20 червня 2012 12:42

Львів'яни молилися і плакали за збірну України
12

Фото: ФОТО: Павло ПАЛАМАРЧУК

Перед учорашнім матчем Україна - Англія публіку у львівській фан-зоні розважав гурт "Тартак". Після годинного виступу почалася трансляція. Коли на екрані з'явилися англійці львів'яни засвистали їх. Вони підносили великий палець вверх і розвертали його до низу. В часи римської імперії такий жест означав смерть супротивнику в гладіаторських боях. Гімн України всі співали разом. Приклавши праву руку до серця. Робили це навіть малі діти.

Початок гри ознаменувався молитвою. Багато людей стояли склавши в молитві руки.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Далі без України: збірна вилетіла з Євро

"Я молюся Богу, щоб ми порвали тих гадів, - розповіла Уляна Дацишин. - Наші хлопці більше заслуговують на перемогу, ніж англійці. Шева просто молодець! Та й Блохін довів що він першокласний тренер. Бог має допомогти нам."

Після фінального свистка публіка не могла стримати своїх емоцій. Багато дівчат та хлопців плакали. Дехто просто заціпенівши стояв не вірячи, що Україна вилетіла із Євро-2012.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Англія виходить до чвертьфіналу завдяки помилці рефері" - західні ЗМІ

"Не вірю, просто не вірю, - казав Ігор Хміль. - Цього не може бути. Хлопці так шикарно відіграли. Це все суддя винен. Якби не він, наші б пройшли далі. Але що тепер поробиш. Лишається чекати вже наступного чемпіонату, де українці повинні показати себе краще."

Нагадаємо, збірна України поступилася Англії з рахунком 0:1. Переможний гол англійців забив Вейн Руні. На 62-й хвилині суддя Віктор Кашшаї не зарахував гол Марко Девіча у ворота Джо Харта.

Зараз ви читаєте новину «Львів'яни молилися і плакали за збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути