середа, 20 червня 2012 10:47

Далі без України: збірна вилетіла з Євро
39

Вболівальник збірної України

Збірна України не пройшла у плей-офф чемпіонату Європи з футболу. Українці програли останній груповий матч проти збірної Англії з рахунком 0:1 і залишилися на третьому місці в групі з 3 очками.

Єдиний гол в матчі на самому початку другого тайму забив Вейн Руні. Після прострілу Джеррарда з правого флангу м'яч зрикошетив від ноги українського захисника, дезорієнтувавши П'ятова, і Уейн Руні відправив його головою в порожні ворота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Англії і угорський арбітр залишили Україну без Євро

Ключовий момент гри виник на 62-й хвилині, коли суддя не зарахував гол Марко Девіча у ворота Джо Харта. Девіч пробив з центру штрафного повз Харта, але м'яч з воріт виніс Джон Террі. На відеоповторі моменту було видно, що м'яч повністю перетнув лінію воріт, проте суддя за воротами цього не побачив, і гол не був зарахований.

Другим учасником плей-офф від групи D стала збірна Франції. Незважаючи на поразку від шведів з рахунком 0:2 в останньому матчі, французи залишилися на другому місці в групі з 4 очками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна-Англія-0:1

Таким чином, на Євро-2012 визначилися всі пари чвертьфіналістів: Чехія - Португалія, Німеччина - Греція, Іспанія - Франція та Англія - Італія. Перший матч 1/4 фіналу пройде 21 червня.

Зараз ви читаєте новину «Далі без України: збірна вилетіла з Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути