четвер, 31 травня 2018 11:27

ЗНО в магістратуру: зареєструвалось понад 25 тисяч вступників

ЗНО в магістратуру: зареєструвалось понад 25 тисяч вступників
Реєстрація на ЗНО в магістратуру триває: зареєструвалось понад 25,5 тисяч вступників. Фото: 112

Понад 25 тис. українських вступників зареєструвалося на тестування ЗНО для вступу на магістратуру

Найбільше вступників зареєструвалося в Києві, Харкові, Одесі, Львові та Дніпрі, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Вступники складатимуть єдиний вступний іспит з іноземної мови на вибір – англійської, німецької, французької чи іспанської. Найбільше вступників зараз зареєструвалося на англійську – 24,4 тис. та німецьку – понад 950. Французьку обрали майже 200 учасників, іспанську – 38. Загальна кількість зареєстрованих понад 25,5 тисяч вступників", - розповіли в УЦОЯО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи подолає корупцію ЗНО в магістратуру

Загалом цього року очікують до 60 тис. вступників у магістратуру тих спеціальностей, вступні випробування на які проводитимуться за методикою ЗНО. Реєстрація триватиме до 18-ї години 5 червня.

У 2016-му вступники до магістратури на спеціальність "право" складали тестування. У пілотному проекті участь взяли 9 вузів. 2017-го — у всіх вузах до магістратури на спеціальність "право" писали обов'язкове ЗНО. У 2018-му проведуть експеримент для вступу за результатами ЗНО з іноземних мов - англійська, німецька, французька та іспанська.

Зараз ви читаєте новину «ЗНО в магістратуру: зареєструвалось понад 25 тисяч вступників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути