Ексклюзиви
понеділок, 21 вересня 2020 15:40

Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон

Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон
У розкладеному стані пристрій являє собою великий дисплей з іншого боку від зовнішнього дисплея, який видно в складеному стані. Фото: pixabay

Патент з описом дизайну складного смартфона з 2 вигнутими екранами Z-подібної форми подав китайський технологічний гігант Xiaomi.

Опис містить 16 ескізів пристрою і його схвалили минулого тижня, пише "Новое время".

У розкладеному пристрої видно великий дисплей з іншого боку від зовнішнього дисплея, який видно в складеному стані. Цей великий дисплей має двошаровий механізм.Тобто технічно він має 3 області екрана, перша з яких розташована навпроти зовнішнього дисплея, а 2 інші складаються всередину ззаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple Watch Series 6: смарт-годинник із майбутнього

Задня панель повністю складається з великого дисплея, єдиною камерою є камера для селфі, яку можна використовувати тільки як задню камеру, коли пристрій розгорнуто.

Під основним / зовнішнім дисплеєм розташована більшість важливих компонентів пристрою, а SIM-карта і гойдалки регулювання гучності - з правого боку. На цій стороні також є додаткова велика кнопка, яка, ймовірно, призначена для механізму розкладання.

Внизу є порт USB Type C, оточений решітками динаміків з обох сторін, які також можна знайти нагорі.

Втім, є припущення, що це може бути спроба компанії запатентувати всі варіанти гнучкого смартфона, а не реальний пристрій. Проте такий гаджет можна створити, хоча він виглядає досить громіздко через розміри і вагу.

Минулого тижня компанія Xiaomi і Philips презентувала спільну продукцію - 2 світлодіодні лампи. Управління приладом здійснюється через програму на телефоні з можливістю створення автоматизованих сценаріїв взаємодії з іншими інтелектуальними приладами.

Зараз ви читаєте новину «Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути