Ексклюзиви
вівторок, 04 квітня 2017 11:13

З'ясували, де живуть найплаксивіші діти

З'ясували, де живуть найплаксивіші діти
Названо країни, де живуть самі плаксиві діти. Фото: Nashamama.com

Найплаксивіші діти живуть у Великій Британії, Італії, Канаді та Нідерландах. Найспокійніші - у Данії, Німеччині і Японії.

Дитячий плач досліджували британські науковці з Ворікського університету. Про це повідомляє 42.tut.by. Результати дослідження вчені опублікували у журналі The Journal of Pediatrics.

Критерієм дитячого плачу стали кольки. Критерії ґрунтуються на теорії доктора Весселя. Згідно з нею, часта причина тривалого дитячого плачу - кольки. Вони починаються протягом перших трьох тижнів життя і тривають 3 год на день.

Дослідники проаналізували дані про майже 87 тис. немовлят з різних країн. Вони підрахували, скільки діти плачуть на добу в різних культурах. Виявилося, що в одних країнах на перших двох тижнях життя малюки плачуть 30 хв на день. В інших - до 5 год.

У Великій Британії від кольок страждали 28% малюків у перші два тижні життя. У Канаді - 34,1% в один місяць. В Італії - 20,9% у два місяці. Найнижчі показники зареєстрували в Данії - 5,5% і Німеччини - 6,7% в 3-4 тижні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог назвала 5 причин дитячого плачу

У середньому діти плачуть 2 год на день протягом перших двох тижнів. На шостому тижні життя час плачу становить 2 год 15 хв. На четвертому місяці - 2 год 10 хв.

Дослідники не можуть назвати певних причин, що викликали таку різницю. Вони варіюються від соціальної нерівності до більшої відповідальності батьків за турботу про малюка і генетичних факторів.

Психолог розповіла, як визначити обдаровану дитину. Усі якості в людини частково зумовлені генетично і частково соціально. За словами фахівця, батькам необхідно давати дитині проявитись у тій чи іншій сфері. Якщо вони бачать виражені здібності, туди і треба спрямовувати розвиток дитини.

Зараз ви читаєте новину «З'ясували, де живуть найплаксивіші діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути