Ексклюзиви
четвер, 25 травня 2017 04:52

Вчені знайшли справжній ковчег Ноя

Вчені знайшли справжній ковчег Ноя
Знайшли Ковчег Ноя. Фото: Liveinternet

Група вчених з КНР запевняє, що ними були знайдені останки від біблійного ковчега, які сховалися на горі Арарат під шарами вулканічних утворень і снігу.

Фахівці з Гонконгу заявили, що виявили шматки дерева з ковчега Ноя на висоті 13 тисяч футів над рівнем моря. В результаті проведених вченими експертиз останки деревини були датовані 4 800 роком. Експерти майже на 100% впевнені в тому, що знайдені шматки дерева - це останки дерев'яного ковчега Ноя, передає УКРОП.

Кожна з виявлених дощок ковчега близько 8 дюймів в ширину, містить спеціальні кріплення, схожі на шипи. У 100 метрах від цих останків фахівці знайшли льодовик, з якого виднілися вмерзлі дерев'яні щити, що досягають 20 метрів в довжину. Експерти стверджує, що вони відшукали особливу конструкцію з дерева з численними дерев'яними балками, сходами і дверними отворами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили рослину, яка врятує планету від голоду

Згідно з біблейськими оповіданнями, Ноїв ковчег - це корабель побудований за Божою вказівкою для порятунку Ноя, його сім'ї, і тварин світу від Всесвітнього потопу з дерева гофер. Історія розповідається в Книзі Буття і інших джерелах.

Зараз ви читаєте новину «Вчені знайшли справжній ковчег Ноя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути