середа, 25 січня 2017 16:41

Вчені назвали ознаки справжньої симпатії

Вчені назвали ознаки справжньої симпатії
VL-Girl.Ru

Мозок закоханої людини відрізняється від мозку того, хто відчуває простий фізіологічний потяг. Почуття, які людина відчуває, на думку вчених, обґрунтовано дією гормонів.

Через підняття рівня дофаміну (гормон, що відповідає за зосередженість і увагу) у людини з'являється відчуття, що чоловік, якого він любить, унікальний. Про це повідомляє newsforbreakfast.ru.

Вчені з Ратґерського університету в США при дослідженні помітили, що при вигляді фотографії об'єкта закоханості у людини активується той же департамент мозку, що й у наркомана, який побачив дозу. Дослідження показало, що любов стає залежністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Універсальні способи вирішити будь-яку проблему

Людині в стані закоханості про коханого може нагадувати все: місця, дати, речі. Закохані люди бачать у власних половинках тільки хороше, і завжди пам'ятають про них, і при прослуховуванні музичних композицій, і при погляді на певні речі, а ще при спогадах про дати, чому сприяє дія гормону норадреналіну, який змушує індивіда протягом тривалого часу пам'ятати про приємні моменти життя.

Прагнення прожити разом все життя, професіонали пояснюють інстинктом виживання.

На думку британського психолога Трейсі Кокс, недостатньо покладатися лише на хімію, яку відчувають люди. Запорука довгих стосунків - спільна мета.
Зараз ви читаєте новину «Вчені назвали ознаки справжньої симпатії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути