Ексклюзиви
пʼятниця, 23 жовтня 2020 16:33

В Україні можна купити iPhone 12: перші враження власників

В Україні можна купити iPhone 12: перші враження власників
Вийшов iPhone 12 в Україні Фото:24Канал

Відсьогодні шанувальники продукції Apple можуть придбати новий iPhone 12.

Першими смартфон придбали в Австралії та Новій Зеландії.

Власники iPhone 12 оформили попереднє замовлення в офіційному онлайн-магазині Apple. Враженнями вони поділились на особистій сторінці у Twitter.

"Він набагато легший від мого iPhone XS. Здається, що дисплей смартфону має теплий відтінок. Тепер функції перенесення та налаштування з iOS 14", - пише Кевел з Австралії.

Інший власник нових iPhone 12 і 12 Pro з Нової Зеландії говорить, що фотографії, зроблені на iPhone 12 Pro та iPhone 11 Pro Max, важко розрізнити. Магніт MagSafe сильний, але корпус не прикріплюється чарівним чином до зарядки, як це продемонстрували на презентації Apple. Рамки смартфона здаються тоншими. Швидкість Face ID не змінилась.

В Україні iPhone 12 та iPhone 12 Pro коштує 31 999 грн і 43 999 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший відеоогляд "внутрішнього світу" iPhone 12

13 жовтня компанія Apple презентувала нову лінійку смартфонів iPhone 12. Серед них 4 моделі: iPhone 12 Mini, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max. Новинки презентували під час онлайн-презентації в 20:00 за київським часом. Зовнішній вигляд нової моделі нагадує iPhone старого 5C. Смартфон має гладкий рівний корпус. Алюмінієва рамка корпусу щільно прилягає до скла. Всередині і зовні конструкцію змінили. Головна ціль - вмістити нові технології та створити компактний дизайн.

Зараз ви читаєте новину «В Україні можна купити iPhone 12: перші враження власників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути