Помірне вживання вуглеводів позитивно впливає на організм.
Типи харчування досліджували науковці з Жіночої лікарні Брігхем, пише 24 канал.
Вчені досліджували дані більш ніж 447 тис. людей із усього світу. Люди, які мали в раціоні помірну кількість вуглеводів, жили довше.
Вживання вуглеводів у помірній кількості зміцнює тканини. Організм стає стійкішим до інфекцій, оскільки мобілізуються усі клітини в тілі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які соки треба пити для покращення травлення
Найбільше корисних вуглеводів у продуктах переробки цільнозернових культур. Особливо корисний цільнозерновий хліб. Для нормального функціонування організму потрібно вживати натуральні фрукти. Зокрема, банани та яблука. Ці фрукти мають природні цукри. Вони необхідні для регулярного оновлення клітин.
Омега-3 жирні кислоти є незамінним видом жиру. Вони надзвичайно корисні для здоров'я, допомагають боротися із запаленням і запобігти розвитку хронічних хвороб. Джерелом омега-3 жирних кислот є деякі овочі, насіння, бобові культури, горіхи, риба й морепродукти.
Коментарі