середа, 23 вересня 2020 12:13

Українці одними з перших у світі зможуть купити розумний фітнес-браслет

Українці одними з перших у світі зможуть купити розумний фітнес-браслет
Головна особливість цієї моделі — NFC-чип, завдяки якому можна оплачувати покупки за допомогою технології безконтактної оплати Mastercard. Фото: pixabay

Про запуск в Україні Mi Smart Band 4 NFC - модифікації фітнес-браслета з функцією безконтактної оплати, оголосила компанія Xiaomi.

Продукт є спільною розробкою Xiaomi та Mastercard і доступний ексклюзивно для власників карток цієї платіжної системи, повідомляє Nnachasi.

Mi Smart Band 4 NFC має всі основні функції Mi Smart Band 4: кольоровий OLED-дисплей, великий запас автономної роботи, корпус з водонепроникністю до 5 АТМ, підтримка відстеження плавання, управління музичним плеєром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple Watch Series 6: смарт-годинник із майбутнього

Головна особливість цієї моделі - NFC-чип, завдяки якому можна оплачувати покупки за допомогою технології безконтактної оплати Mastercard.

Першими скористатись розумним браслетом Mi Smart Band 4 NFC зможуть власники карток Mastercard від 10 банків: А-Банк, Альфа-Банк Україна, Банк "Восток", Ощадбанк, Приватбанк, ПУМБ, Укргазбанк, CONCORDBANK, monobank, UKRSIBBANK. Щоб налаштувати безконтактну оплату, необхідно встановити на смартфон застосунок Mi Fit (завантажити можна в App Store чи Google Play) і додати банківську платіжну картку у відповідній вкладці (можна додати до 6 карток). Для здійснення оплати на браслеті Mi Smart Band 4 NFC необхідно перейти до меню "Картки", вибрати одну з доданих платіжних карток і піднести пристрій до терміналу для оплати.

Платежі браслетом захищені технологією токенізації Mastercard, завдяки якій номер картки замінюється на 16-значний токен. Дані картки зберігаються в надійно захищеному NFC-чипі, розробленому компанією NXP. Несанкціонований доступ до цих відомостей неможливий, а на випадок втрати браслета Xiaomi передбачила ряд захисних заходів, які вбережуть платіжні дані користувача від несанкціонованого доступу. Mi Smart Band 4 NFC можна придбати з 23 вересня за ціною 1299 грн в авторизованих Mi Store і магазинах-партнерах Xiaomi в Україні.

Міжнародна організація NFC Forum, яка займається стандартизацією технології NFC, схвалила специфікацію Wireless Charging Specification. Ця специфікація дасть змогу бездротовим способом заряджати девайси через NFC.

Зараз ви читаєте новину «Українці одними з перших у світі зможуть купити розумний фітнес-браслет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути