вівторок, 17 листопада 2020 12:44

У роботі iPhone 12 mini помітили проблему

У роботі iPhone 12 mini помітили проблему
За словами одного з власників iPhone 12 mini, проблема з чуйністю проявляється тільки на екрані блокування. Фото: pixabay

Деякі власники нового смартфона iPhone 12 mini помітили проблему в його роботі.

Є несправності з чутливістю сенсора на екрані блокування, повідомляє Wccftech.

Це проявляється в роботі мобільних пристроїв з моменту їх 1-го ввімкнення. Причому жодна інша модель серії iPhone 12 не демонструє такої особливості роботи, це притаманне тільки компактній моделі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple оголосила про найбільше за 2 роки падіння продажів iPhone

За словами одного з власників iPhone 12 mini, проблема з чутливістю проявляється тільки на екрані блокування. Виклик ліхтарика або спроба управляти відтворенням музики натисканням на іконки на екрані блокування іноді не дають жодного результату. Також можливі проблеми з жестом знизу-вгору. Але після розблокування смартфона сенсорна панель уже працює належним чином. Схожі повідомлення різних користувачів з'являються на ресурсах MacRumors і Reddit.

Припускають, що відсутність необхідної реакції сенсора є наслідком проблем провідності або заземлення. Деякі власники iPhone 12 mini виявили, що проблема з чутливістю сенсора зникає, коли мобільний пристрій під'єднати до зарядного пристрою в розетці, або якщо доторкнутися до рамки смартфона без чохла.

На початку місяця разом з iPhone 12 і 2 преміальними моделями Apple представили найдешевший смартфон у лінійці iPhone 12 Mini. Він має 5,4-дюймовий дисплей без рамок, кнопки відсутні. Ним можна керувати однією рукою. Phone 12 Mini менший за iPhone SE з 4,7-дюймовим екраном.

Зараз ви читаєте новину «У роботі iPhone 12 mini помітили проблему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути