Ексклюзиви
неділя, 23 червня 2024 17:14

У нових Apple Watch будуть три важливі зміни, які порадують фанатів

У нових Apple Watch будуть три важливі зміни, які порадують фанатів
Презентація нового годинника очікується у вересні разом з iPhone 16. Фото: MacRumors

Компанія Apple хоче помітно прокачати нові Apple Watch порівняно з попередниками.

Цей апгрейд буде присвячений святкуванню 10-річчя смарт-годинників компанії. Інсайдери називають три масштабні зміни в ювілейних Apple Watch Х, заради яких власники поточних годинників напевно захочуть оновитися, пише УНІАН.

• Збільшений розмір. Базова лінійка Apple Watch зрівняється з Apple Watch Ultra за діагоналлю - дві моделі отримають екрани 45 і 49 мм. При цьому сам годинник стане тоншим.

• Магнітні ремінці. Крім більшого екрана, найзначнішою зміною в Apple Watch X стане новий метод підключення ремінців, який прийде на зміну знайомому розсувному механізму. Це звільнить місце в корпусі і дасть змогу змінювати ремінці набагато швидше.

• Прокачана батарея. Це нововведення є обґрунтованим наслідком збільшення корпусу та видалення старих кріплень. Apple Watch Х отримають новий енергоефективний процесор і більш містку батарею, завдяки чому нарешті збільшиться час роботи без підзарядки. Автономність - найслабше місце Apple Watch, і новий годинник розв'яже цю проблему.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися нові подробиці про Samsung Galaxy Ring: на що здатні ці смарткільця

Також є відомості, що Apple Watch Х стануть важливим релізом для компанії в галузі охорони здоров'я. Згадується опція моніторингу артеріального тиску і виявлення зупинки дихання у користувача під час сну (так зване "апное уві сні").

Скільки коштуватимуть Apple Watch Х, поки не повідомляється. Втім, принаймні жодного інсайда про подорожчання поки не надходило.

Презентація нового годинника очікується у вересні разом з iPhone 16. Крім ювілейних Apple Watch, компанія готує нове покоління бюджетних SE, які у 2023 році не виходили. А ось Apple Watch Ultra 3 цього року чекати не варто - їхній запуск відкладено щонайменше на 2025-й.

Вчені виявили небезпеку від носіння смарт-годинників, виготовлених з пластику або гуми – ці матеріали є потенційним середовищем для колонізації та розповсюдження бактерій.

Тож шанувальники таких розумних браслетів можуть стати "мішенню" для бактерій Псевдомонади, стафілококу, кишечної палички та інших мікроорганізмів, здатних паразитувати на шкірі людини. Дослідження провела група вчених Флоридського Атлантичного університету, воно було опубліковано у науковому журналі "Advances in Infectious Diseases".

Зараз ви читаєте новину «У нових Apple Watch будуть три важливі зміни, які порадують фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути