четвер, 03 грудня 2020 11:17

Twitter видалятиме повідомлення з образами щодо раси і нації

Twitter видалятиме повідомлення з образами щодо раси і нації
В червні минулого року соцмережа заборонила повідомлення, які принижують людей за їх релігійних переконань. Фото: pixabay

Правила публікації повідомлень посилила соціальна мережа Twitter.

Видалятимуть повідомлення, які ображають людей на підставі расових, етнічних чи національних ознак, повідомили в компанії Twitter.

"Ми розширюємо наші правила щодо образливих заяв і забороняємо ті, які принижують людину через її расу, етнічну чи національну приналежності", - написали в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple оштрафували за агресію та брехню

Сповіщення з подібним змістом видалятимуть із соціальної мережі: цей процес також буде автоматизовано. Якщо обліковий запис неодноразово порушує правила Twitter, то його або тимчасово заблокують, або взагалі припинять роботу.

У червні торік соцмережа заборонила повідомлення, які принижують людей за їх релігійні переконання, у березні цьогоріч - із-за віку, хвороби або фізичних обмежень.

Facebook уперше оприлюднив статистику поширеності риторики ненависті в соцмережі. З липня по вересень 2020 року на 10 тис. переглядів контенту користувачів доводилося 10-11 повідомлень із риторикою ненависті. Про це йдеться у звіті Facebook про дотримання стандартів спільноти у 3-му кварталі 2020-го.

Зараз ви читаєте новину «Twitter видалятиме повідомлення з образами щодо раси і нації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути