вівторок, 29 вересня 2020 16:21

Стало відомо, яким буде новий iPhone 12

Стало відомо, яким буде новий iPhone 12
iPhone 12 Pro Max коштуватиме 1199 доларів США. Фото: Pixabay

У новому iPhone 12 Pro Max компанія Apple планує зробити покращений дисплей та поліпшену основну камеру. Це має виділити гаджет серед інших смартфонів компанії.
Про це повідомляє Forbes.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зекономити на покупці смартфону

У виданні зазначають, що новий смартфон Apple отримає технологію лідара для камери. Лідар можуть застосовувати для портретних зйомок або ж для доповненої реальності.
Майбутній телефон оснастять дисплеєм ProMotion, що підвищує плавність відображення картинки з частотою оновлення 120 герц.
iPhone 12 Pro Max коштуватиме $1199.
Але в нового iPhone є проблеми з розмірами. Він занадто великий, і його досить незручно тримати в руці. 6,7-дюймовий телефон має гострі грані, через що пристрій врізається в долоню.

Компанія Apple може провести презентацію нових iPhone вже 13 жовтня. А попередні замовлення нових iPhone можуть вже розпочатися у п'ятницю. Очікується, що Apple представить одразу 4 iPhone 12. Для компанії це стануть перші смартфони з підтримкою 5G.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, яким буде новий iPhone 12». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути