четвер, 17 вересня 2020 09:25

Стала відома дата виходу Sony PlayStation 5

Стала відома дата виходу Sony PlayStation 5
Також компанія анонсувала такі ігри, як Final Fantasy XVI, нову God of War, рольову гру у всесвіті Гаррі Поттера Hogwarts Legacy. Фото: Reuters

Японська компанія Sony оголосила дату виходу консолі PlayStation 5. Ігрова приставка вийде 12 листопада 2020 року за ціною в $499. Версія без дисковода буде коштувати $399.

Спочатку консоль з'явиться в США, Японії, Канаді, Мексиці, Австралії, Новій Зеландії та Південній Кореї. 19 листопада вона вийде в решті світу, повідомили в компанії.

Також Sony анонсувала такі ігри, як Final Fantasy XVI, рольову гру у всесвіті Гаррі Поттера Hogwarts Legacy та нову God of War.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деталі нового смартфону Sony розсекретили за кілька днів до презентації

У Sony заявили, що PS5 буде у 100 разів швидшою за PS4 через кастомні SSD жорсткого диска, який забезпечує підвищену швидкість відтворення ігор. Нова консоль PS5 отримала виготовлений за індивідуальним замовленням 8-ядерний процесор на базі архітектури AMD Zen 2 з частотою до 3,5 ГГц, який містить GPU з 32 обчислювальними блоками (До 2,23 ГГц) на базі архітектури AMD RDNA 2.

Зараз ви читаєте новину «Стала відома дата виходу Sony PlayStation 5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути